Υποβρύχιες πυραμίδες βρέθηκαν στις Αζόρες το 2013 Είναι η χαμένη Ατλαντίδα;;;

Στην περιγραφή του Πλάτωνα, η Ατλαντίδα, που βρίσκεται «πέρα από τις Ηράκλειες στήλες», ήταν μια ναυτική δύναμη που είχε κατακτήσει πολλά μέρη της δυτικής Ευρώπης και της Λυβικής, περίπου 9.000 χρόνια πριν τον Σόλωνα (δηλαδή κατά το 9560 π.Χ.). Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να εισβάλει στην Αθήνα, η Ατλαντίδα βυθίστηκε μυστηριωδώς στο πέλαγος «σε μια μόνο ημέρα και νύχτα ατυχίας».

Hδη από τον Πλάτωνα προτάθηκε η αρχική κατασκευαστές των πυραμίδων ζούσαν δυτικά του Γιβραλτάρ, αλλά τα ευρήματά του Μάτσου Πίτσου και άλλα περίεργα στην περιοχή της Μεσογείου οδήγησε τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι ήταν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σύμφωνα με Diocleciano Silva,  πρόσφατα ανακαλύφθηκε Πυραμίδα που είναι εξήντα μέτρα ύψος, με βάση περίπου 8.000 τετραγωνικών μέτρων. Είναι περίπου σαράντα μέτρα κάτω από το νερό και  ευθυγραμμίζεται  με τις τέσσερις βασικές κατευθύνσεις της πυξίδας, παρόμοια με την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας. Οι Αζόρες είναι μια αλυσίδα από εννέα ηφαιστειακά νησιά σε τρεις κύριες ομάδες που είναι 930 μίλια δυτικά της Λισαβόνας. Είναι πάνω από αυτό που είναι γνωστό ως μια γεωλογική τριπλή διασταύρωση, όπου συναντιούνται οι τεκτονικές πλάκες της Βόρειας Αμερικής της Ευρασίας και της Αφρικής

Είχαν αποικήθει ξανά το 1941αλλά  χειροποίητα αντικείμενα  έχουν βρεθεί γεγονός που δηλώνει ότι είχαν ήδη κατοικηθεί. Τα εν λόγω αντικείμενα πιστεύεται ότι προϋπήρχαν του Χριστού πριν από μερικές χιλιάδες χρόνια, αλλά η θέση της πυραμίδας ήταν κάτω από το νερό για 20.000 χρόνια από την τελευταία εποχή των παγετώνων.
πηγή molwlave
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts