Σταθερός παραμένει ο Λαϊκός Σύνδεσμος

Σταθερός παραμένει ο Λαϊκός Σύνδεσμος σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου. Αυτό δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Alco, και η οποία θα δημοσιευτεί στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Ειδικότερα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος συγκεντρώνει το 6,7% στην πρόθεση ψήφου, το ίδιο ακριβώς ποσοστό που του έδινε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας πριν λίγες ημέρες. Να επισημάνουμε ότι το 6,7% δεν είναι με αναγωγή επί των αναποφάσιστων. Άρα τα ποσοστά του κόμματος είναι ακόμη μεγαλύτερα..
Πιο συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ λαμβάνει 21,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ 20,3%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,7%, το ΠΑΣΟΚ με 5,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%, το ΚΚΕ με 4,7% και η ΔΗΜΑΡ με 3,5%. Άλλο Κόμμα επιλέγει το 6,7% των ερωτηθέντων, Λευκό το 3,9%, Αποχή το 8,6%, ενώ αδιευκρίνιστη είναι η ψήφος του 12,8% του δείγματος.
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 36% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 29%. Άλλο Κόμμα απάντησε το 5% των ερωτηθέντων και ΔΞ/ΔΑ το 30%.
Συμπερασματικά, μέσα σε αυτό το εξαιρετικά δυσμενές κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα MME για το Λαϊκό Σύνδεσμο, με τις επικοινωνιακές επιθέσεις που δέχεται καθημερινά και τον χαρακτηρισμό "εγκληματική οργάνωση" που του έχουν προσάψει, είναι πολύ δύσκολο, ακόμα και για τους "σκληρούς" ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου να δεχθούν να ομολογήσουν ότι ψηφίζουν Χ.Α. σε μια προσωπική ή τηλεφωνική συνέντευξη. Ειδικά όταν επί της ουσίας τους ρωτάνε "μήπως ψηφίζεται μια εγκληματική οργάνωση";

Οι συνεντεύξεις γίνονται μέσα στα σπίτια τους ή τους καλούν στα τηλέφωνα των σπιτιών τους, άρα υπάρχει φόβος...

Αυτό το φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και στις άλλες εκλογικές αναμετρήσεις όπου σε καμία το κόμμα δεν λάμβανε περισσότερο από 4% των ψήφων για να καταλήξει τελικά στο 7%...
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts