Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων: "Δεν έχουμε σχέση με κόμματα και οργανώσεις"

Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για προσπάθεια εμπλοκής της λειτουργίας ομάδων εφέδρων με κόμματα και οργανώσεις. Και διευκρινίζει:
"Υπάρχει σε εξέλιξη ένα επικοινωνιακό τέχνασμα από πλευράς Μ.Μ.Ε. αυτές τις ημέρες. Προσπαθούν να συνδέσουν τη λειτουργία ομάδων από Έφεδρους των Ειδικών Δυνάμεων, με κόμματα και οργανώσεις. Ενοχλεί πάρα πολύ ο πατριωτισμός και η Πίστη στις Αξίες και τα Ιδανικά μας. Υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα εκείνοι οι οποίοι έχουν σαν τρόπο ζωής την εκπαίδευση και τη διατήρηση επιπέδου ετοιμότητας, ώστε να είναι χρήσιμοι σε οποιοδήποτε επίσημο κάλεσμα για την υπεράσπιση της Πατρίδας μας. Υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα εκείνοι που κόντρα στο ρεύμα και στη μόδα των καιρών, συνεχίζουν να πιστεύουν σε αυτήν τη Χώρα. Εάν στον Πόντο, στην Μικρά Ασία, στην Κύπρο υπήρχε οργανωμένη Εφεδρεία, δεν θα είχαμε ούτε ένα μέτρο γης εν αναμονή σήμερα. Ο πατριωτισμός δεν μαντρώνεται σε κομματικά πλαίσια, τα οποία δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα σε όσους λειτουργούν υπό την σκέπη της Γαλανόλευκης.
Ως εκ τούτου η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων δεν έχει σχέση με κανέναν Πολιτικό χώρο, ούτε εκπαιδεύει ομάδες κανενός. Η εκπαίδευση αφορά στα Μέλη μας και οι πολιτικές πεποιθήσεις ενός έκαστου είναι σεβαστές, όσο δεν εκδηλώνονται μέσα στην Κ.Ε.Ε.Δ. Πολιτικές τοποθετήσεις δεν γίνονται αποδεκτές και είναι λόγος διακοπής της σχέσεως με την Κοινότητα".
(onalert)
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts