Οι Άτλαντες και οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ίδια φυλή

Οι Άτλαντες και οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ίδια φυλή . ο πόλεμος που έγινε μεταξύ Αθηναίων και Aτλάντων στην ουσία ήταν εμφύλιος πόλεμος . αυτό όμως το έκρυψαν οι πρόγονοι μας για λόγους δικούς τους.
Θυμηθείτε είχαν τους ίδιους θεούς.
Οι άτλαντες είχαν πιο πολύ τον Ποσειδώνα . για να τους θυμούνται οι αθηναίοι έδωσαν πολλά ονόματα των ατλάντων στην δική τους χώρα π.χ. το όνομα Λυκαβηττό .
Έγραψα παλιά για τους Δρακονιανους. Η σελήνη είναι των Δρακονιανων

. Τώρα έγραψαν επιστήμονες ότι είναι κούφια και είναι το περιβλημα από διαφορά μέταλλα (32 χιλιόμετρα πάχος) με κυριότερο το τιτάνιο. Η Σελήνη πάρκαρε εδώ πριν 11600 χρόνια.
Θυμηθείτε τι λέει ο Παυσανίας για προσεληνιους Αρκάδες. Δηλ. Προτού έρθει η σελήνη .
Το ίδιο είπε και κινέζος αρχαίος ιστορικός. Ότι η σελήνη ήρθε μετά εξ άλλου δεν έχει την ίδια σύσταση με την γη.

Πριν λοιπόν 11600 χρόνια οι Δρακονιανοι (Δείτε Πλάτωνα “Τίμαιο – Κριτία”) χρησιμοποίησαν βαρυτικά κανόνια για να ασκήσουν βαρυτική υπερπίεση πάνω στις λιθοσφαιρικές πλάκες της Γης και κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να βυθίσουν και την Ατλαντίδα αλλά και λίγο αργότερα και τηνΑιγηίδα ζώνη(Σημερινή “Μεσόγειος Θάλασσα” και “Αιγαίο Πέλαγος” ή “Πελασγία Αιγαία”, ήτοι η χώρα – κοιτίδα των Πελασγών) και έτσι θανατώθηκαν με πνιγμό στα βάθη της θάλασσας εκατομμύρια ψυχές Λευκών Ατλάντων και Αθηναίων.
Η Πελασγική χρυσή εποχή υψηλής τεχνολογίας και αρμονικού με τη φύση πολιτισμού γρήγορα μετατράπηκε σε «λίθινη εποχή».
Ο πολιτισμός γύρισε πίσω στο μηδέν και επήλθε το χάος.
Τα σκάφη του Διός («Ιπτάμενα Άρματα Θεών», επονομαζόμενα από τους Δραβίδες Ινδούς Λευκής Φυλής, και ως «Βιμάνας» των Σαβαρτζνάνας Γιαβάνας, δηλαδή οι Ιπτάμενες Μηχανές των Πάνσοφων Ελλήνων (θεών), ως σκάφη του Διός εκείνη τη στιγμή υστερούσαν αριθμητικώς σε σχέση με τον αστροστόλο των δρακονιανών .
Η μάχη δόθηκε μετά . Με τον Δια και τους τιτάνες που περιγράφει η μυθολογία μας
1greek.wordpress

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts