«Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα»

Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα»
Την ''Χρυσή Αυγή'' την ψηφίζει η πλειοψηφία της Αστυνομίας. Υπουργός Προ.Πο., ο μεγαλομασόνος Κερκυραίος. 


Ο Ολύμπιος Δαφέρμος, γνωστός για το ήθος του, τόσο στις διώξεις που υπέστη στη δικτατορία, αλλά και διαχρονικά, για τον Χρύσανθο Λαζαρίδη:
«Άλλαξες. Άλλαξες πολύ. Και είχες το δικαίωμα. Γιατί όμως; Για να υπηρετήσεις καλύτερα την κοινωνία; Δεν φάνηκε. Για να υπηρετήσεις τον εαυτό σου άλλαξες. Γιατί ήσουνα εραστής της εξουσίας. Και η αριστερά δεν είχε προοπτική. Και βρέθηκες στην εξουσία. Και ασκείς εξουσία. Κάποιοι σε θεωρούν ιθύνοντα νου. Καταγοητευμένος φαίνεσαι. Τόσο που να μη θέλεις να ξεχωρίσεις το πολιτικό έγκλημα , τη δολοφονία, από την ειρηνική πολιτική αντιπαλότητα. Τη μη αρεστή σε σένα. Παλιέ συναγωνιστή Χρύσανθε Λαζαρίδη, σε αγνοώ. Για μένα δεν υπάρχεις». Oλύμπιος Δαφέρμος (19 Σεπ. '13).

Γιά να εφαρμοστούν τα μνημόνια εξαθλίωσης του λαού και ξεπουλήματος της περιουσίας των πολιτών και της χώρας, χρειάζεται:
 ημιφασιστική αντιδημοκρατική κυβέρνηση, με ''ναί-ναί-κους'' υποτακτικούς βουλευτές, με απαξιωμένη Βουλή, με εξαγορασμένα ΜΜΕ, με διεφθαρμένη-ελεγχόμενη Δικαιοσύνη και με έναν θλιβερό πρόεδρο Δημοκρατίας να υπογράφει ''διατάγματα''.

Κράτος και παρακράτος σε αγαστή συνεργασία γιά την... εξουσία:
Οι συγκυβερνώντες διαπλεκόμενοι ''μνημονιακοί'', με τα πολιτικά τους παιχνίδια γιά να παραμείνουν στην εξουσία και στην ατιμωρησία, οδηγούν την πατρίδα μας σε αποσταθεροποίηση-εμφύλιο. Βάζουν το πολιτικό τους συμφέρον, υπεράνω αυτού της χώρας.



Eίναι τυχαίο το γεγονός ότι όλοι οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι ακροδεξιοί ή εθνικιστές;
Είναι τυχαίο το γεγονός ότι η αισχρή προπαγάνδα ΜΜΕ κατευθύνεται από ακροδεξιούς μέσα από το ''Μέγαρο Μαξίμου'';
Παίζει με την Δημοκρατία στην Ελλάδα ο εξουσιομανής ''κρυφο-ακροδεξιός'' πρωθυπουργός της, Aντώνης Σαμαράς
Αν θέλει, ο Α. Σαμαράς, να τσακίσει την φασιστική ακροδεξιά, ας αρχίσει από τα ''φασιστοειδή'' ακροδεξιά στοιχεία-προβοκάτορες που μάζεψε στο ''Μαξίμου'', όπως Μπαλτάκο, τον (πρακτορίσκο) Χρύσανθο Λαζαρίδη κ.ά. και από τον κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο, τον ''τσεκουράτο'' ακροδεξιό Μ. Βορίδη.




Η ''Χρυσή Αυγή'' είναι η τελευταία ''εφεδρεία'' της διαπλεκόμενης συγκυβέρνησης.
ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: 'Ενα αποκαλυπτικό δημοσίευμα γιά να γνωρίζετε περί του κρυφο-ακροδεξιού πρωθυπουργού A. Σαμαρά, το ''πνευματικό παιδί'' του ακροδεξιού Ε. Αβέρωφ, αλλά και γιά τους στενούς συνεργάτες του, με την φασιστική νοοτροπία... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ)

Φόβος γιά εμφύλιο στην Ελλάδα, όπου υπολειτουργούν Δημοκρατία και Δικαιοσύνη.
Αθλιότητες: Δεξιά και ακροδεξιά, κράτος και παρακράτος, ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους

Δείτε αποκαλυπτικό βίντεο: Παρακρατικοί κατά διαδηλωτών, με την ανοχή της αστυνομίας
«H ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να εξηγήσει στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή 'Ενωση, γιατί αστυνομικοί και πολίτες που πετούν πέτρες, φαίνεται να συνεργάζονται σε αυτό το video;», γράφει ο δημοσιογράφος του BBC.

Τα περί ''ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου'' που εκπορεύονται έμμεσα από τον πρωθυπουργό, είναι αρμοδιότητας ψυχίατρου... Περί χρηματοδότησης ''Χρυσής Αυγής'': Ας ψάξουν στους φοροαπαλλαγμένους εφοπλιστές, ''κολλητούς'' του (κρυφοακροδεξιού) πρωθυπουργού.

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η απόφαση της ''καλής Χρυσής Αυγής'' να κάνει επίτιμο πρόεδρό της, τον ''μνημονιακό'' κ. Μπάμπη (Παπαδημητρίου) της ''Καθημερινής'' και του ''Σκάϊ''

Τα αποτελέσματα Μνημόνιων, διαφθοράς, διαπλοκής... Ηθικοί αυτουργοί Σαμαράς και Βενιζέλος:
'Αγρια δολοφονία με πολιτικά κίνητρα μέλους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην Αθήνα
Το θύμα (Παύλος Φύσσας), 34 χρονών, μαχαιρώθηκε στο Κερατσίνι. Δράστης, o ''χρυσαυγίτης'' Γιώργος Ρουπακιάς, 45 χρονών. Eίναι ''κοινό μυστικό'' ότι στελέχη της ξενόδουλης συγκυβέρνησης (υπουργοί) και στενοί συνεργάτες του εξουσιομανή πρωθυπουργεύοντα στο ''Μέγαρο Μαξίμου'', συνεργάζονται κρυφά με την ''Χρυσή Αυγή''. Στην Ελλάδα, παραδοσιακά, η Δεξιά έχει συγγένεια πρώτου βαθμού με την ακροΔεξιά. Αλληλο- συμπληρώνονταν. Πάντα το παρακράτος ήταν ''παρακλάδι'' της Δεξιάς, έκανε τις βρωμοδουλειές της. Τεράστια και η ευθύνη των μνημονιακών ΜΜΕ, που ''γιά μιά χούφτα ευρώ'' εξαπατούν τον λαό και δημιουργούν πόλωση.
Το βρώμικο παιχνίδι γνωστό: «Λαέ ξέχασε τα μνημόνια και την εξαθλίωσή σου, γιατί ''κινδυνεύει η Δημοκρατία'', από την ''Χρυσή Αυγή'', την οποία εξέθρεψαν τα μνημόνια και η διαφθορά-ατιμωρησία μας. Την χρησιμοποιούμε όμως γιά να παραμείνουμε στην εξουσία, με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο, έστω και αντιδημοκρατικό. Αφού την θέσουμε εκτός νόμου, με ένταση-πόλωση, θα πάρουμε τους ψηφοφόρους της στην ''Νέα Δημοκρατία'', γιά να κερδίσουμε τις εκλογές. Χρησιμοποιούμε την βία της Χ.Α. γιά να πούμε στους δανειστές ''κινδυνεύουμε από τα άκρα (σε αυτά βάζουμε εξεπίτηδες και τον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν αφελείς να το χάψουν) όχι άλλα μέτρα, ώστε να παραμείνουμε ως δούλοι σας στην κυβέρνηση, γιά να μην μας κρεμάσει ο λαός'' και χάσετε τόκους και κεφάλαια, αλλά και την ευκαιρία να αρπάξετε την δημόσια περιουσία
».

EKΔΗΛΩΘΗΚΕ: Δείτε-ακούστε σε εκπομπή του (μνημονιακού) Μega τον εθνικιστή-προβοκάτορα στενό συνεργάτη του ψεύτη, ''κρυφοακροδεξιού'' πρωθυπουργού, Xρύσανθο Λαζαρίδη και βγάλτε συμπεράσματα.
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts