Ελληνισμός και ορθοδοξία στο στόχαστρο του σιωνισμού λίγο πριν τον Γ Παγκόσμιο πόλεμο

Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η αλήθεια δέν είναι κάτι υποθετικό.Η αλήθεια δέν είναι θεωρία. Η αλήθεια δέν είναι ιδέα. Η αλήθεια δέν είναι τι νομιζω εγώ ή τι νομίζει αυτός.Η αλήθεια δέν είναι κάτι υποκειμενικό. Καί νά θυμάστε ότι, σε αντίθεση μέ ένα ψέμα, που μπορεί να ειπωθεί μέ χίλιους διαφορετικούς τρόπους, η αλήθεια λέγεται μόνο μέ ένα. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η αλήθεια είναι μπροστά μας, είναι γύρω μας. Θεωρητικά τήν γνωρίζουμε γιατί την έχουμε διδαχθεί, την έχουμε ακούσει καί την βλέπουμε.Είναι σάν τά κομάτια ενός πάζλ, πού βρίσκονται όμως ανακατεμένα, με χιλιάδες άλλα κομάτια ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΨΕΥΔΟΥΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ καί ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ της αλήθειας, με αποτέλεσμα, νά έχουν δημιουργήσει στούς ανθρώπους σύγχηση, αλλά προπαντώς ΑΓΝΟΙΑ.
Ο Μαίνανδρος ο Δίκαιος τό 310 π.Χ. είπε. “ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”. Ξέρετε γιατί; Γιατί ενώ η αλήθεια δημιουργεί γνώση καί η γνώση δίνει δύναμη και φαίρνει ηρεμία στόν άνθρωπο, αντίθετα τό ψέμα δημιουργεί άγνοια, η άγνοια φαίρνει φόβο καί ο φόβος γεννά επιθετικότητα. 
Νομίζω όλοι μας έχουμε αντιληφθεί, ότι δεν ζούμε σε έναν κόσμο που κυριαρχεί η γνώση και η ηρεμία, αλλά σε ένα κόσμο γεμάτο φόβο και επιθετικότητα. Αυτό είναι αποτέλεσμα της ΑΓΝΟΙΑΣ.

Η ΕΛΛΑΣ σήμερα βρίσκεται υπό καθεστώς διωγμού. Διώκεται και συκοφαντείται σε όλο τον κόσμο. Χτυπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες αλύπητα. Βγάζουν όλο το μίσος που τρέφουν για την Ελλάδα, με χυδαία και υβριστικά δημοσιεύματα σε όλη την Ευρώπη και ενώ οι Έλληνες εξαπατήθηκαν, καταληστεύθηκαν και καταχρεώθηκαν όλοι, από ΔΟΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ πολιτικούς, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ δεν μιλάει κανείς για αυτό. Ότι όμως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια ήταν σε πλήρη γνώση των κυβερνήσεων αλλά και των Ευρωπαίων εταίρων, αλλά κανείς δεν μιλούσε, μέχρι την στιγμή που αποφάσισαν ότι έπρεπε να ξεκινήσουν τον διωγμό των Ελλήνων. 
Μας έβαλαν στο στόχαστρο λοιπόν και μας χτυπούν από όλες τις πλευρές και σε όλα τα επίπεδα και μας διασύρουν ανά τον κόσμο, βρίζοντας ακόμα και  την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
. Είναι επίθεση κατά της ελληνικής μας γλώσσας, κατά της ελληνικής μας ιστορίας, κατά του ελληνικού πολιτισμού, κατά της ελληνικής οικονομίας, κατά της ελληνικής θρησκείας, κατά της εθνικής μας ταυτότητας και κατά της εθνικής μας κυριαρχίας.
Σε αυτή τη γενικευμένη επίθεση των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ κατα της ΕΛΛΑΔΟΣ, τα ισχυρότερα χτυπήματα τα δεχόμαστε από την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» που με τα έργα της, ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΕΙΠΤΑ πλέον, διαλύει ότι έχει μείνει όρθιο.
Είναι οι «ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ» όπως τους αποκάλεσε σε άρθρο του, ο πολλά γνωρίζων  Σάββας Καλεντερίδης.
Αλλά και όσοι δεν μπορούν να χτυπήσουν με έργα, χτυπάνε με λόγια. Είναι το απροκάλυπτο ανθελληνικό “club” των Ρεπούσηδων, των Πάγκαλων, των Μπίστηδων, των Τατσόπουλων, των Γεωργιάδηδων, των άθεων, των άθρησκων, των ομοφυλλόφιλων και των κάθε λογής πόρνων, διευθαρμένων, διεστραμένων, νεκρόφιλων και παιδεραστών.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Και εύλογα αναρωτιέται κανείς:  ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ;;;;;  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ;;;;;

ΟΧΙ.  Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ. 
ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ;
Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΧΘΗΚΕ, ΕΔΡΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ- ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
Εβαλαν στόχο λοιπόν να κατακτήσουν την Ελλάδα, για να μπορέσουν να την ελέγξουν.
ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”Από το βιβλίο “τα μυστικά σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού” διαβάζουμε μια διακύρηξη των Σιωνιστών που λέει: “ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΘΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ”.
Ο στόχος λοιπόν ήταν και είναι η κατάκτηση της Ελλάδος, με την ΔΙΑΦΘΟΡΑ ως ΜΕΣΟΝ.
όλο το άρθρο εδώ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts