Ταξιτζής βρήκε τσάντα με 250.000 ευρώ και.. Δείτε τι την έκανε

Οδηγός ταξί στην Γερμανία βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν βρήκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του πάνινη τσάντα που είχε ξεχάσει ηλικιωμένο ζευγάρι. ..
Συγκεκριμένα ο οδηγός ταξί βρήκε μέσα στο όχημά του την τσάντα που περιείχε ...
250.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.
«Ήμουν σαστισμένος και έκπληκτος για το μεγάλο ποσό χρημάτων που μετέφεραν αυτοί οι δύο άνθρωποι και για το πώς είναι δυνατόν να τα ξεχάσουν» δήλωσε ο ίδιος.

Ο Τόμας Γκάντνερ, από το Wurzburg της Γερμανίας , είχε αφήσει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο σπίτι του την Κυριακή το απόγευμα, αφού τους είχε παραλάβει από υποκατάστημα τράπεζας. Βρίσκοντας τη τσάντα με το μεγάλο χρηματικό ποσό δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να τα κρατήσει καθώς «θα ήταν το τελειωτικό χτύπημα γι' αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι». Για τον ίδιο λόγο αρνήθηκε και μια ανταμοιβή για την επιστροφή τους.

Μέσα σε μισή ώρα, ο ταξιτζής επέστρεψε στην οικία του ζεύγους παραδίδοντας τα χρήματα στους δύο κατόχους του. Η γυναίκα περίμενε στην πόρτα με δακρυσμένα μάτια. Είμαι σοκαρισμένη δήλωσε στην εφημερίδα Main Post. Ήταν πάρα πολύ χλωμή και μου είπε πως της έσωσα τη ζωή» δήλωσε ο ταξιτζής.

Στη συνέχεια το ζευγάρι του έδωσε 12,3 ευρώ, όσο κόστιζε η διαδρομή του μέχρι το σπίτι τους, καθώς ο Γκάντνρ δεν δέχθηκε να πάρει τίποτα παραπάνω.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts