Η κυβέρνηση της Ταιβάν ετοιμάζει κλωνοποιημένες ειδικές δυνάμεις στρατού

Οι  Ειδικές Δυνάμεις και λίγες εκλεκτές άλλες στρατιωτικές μονάδες  έλαβαν πρόσφατα  αλεξίσφαιρη πανοπλία που περιλαμβάνει μια βαλλιστική μάσκα προσώπου που χρησιμεύει για την προστασία  από θανατηφόρα σφαίρα στο κεφάλι.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επίσης χρησιμοποιήσει τη βαλλιστική μάσκα για μικρές ομάδες στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, καθώς και κατά τη διάρκεια του πολέμου των ναρκωτικών του 1980. Μια χούφτα από αυτούς τους στρατιώτες που πλησιάζουν είναι αρκετή για να προκαλέσει συγχύση ακόμα και στο πιο σκληρά καρτέλ ενώ μια ολόκληρη διμοιρία βαδίζοντας είναι πάρα πολύ τρομακτική και τα όπλα που κουβαλάνε υποθέτουμε δεν είναι μόνο για το θεαθήναι.

Κάθε βαλλιστική μάσκα προφανώς έχει αξιολογηθεί για να εμποδίσει κοντινές βολές από ένα magnum .44 . Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο ότι η μάσκα διανέμει την επίδραση τηςσφαίρας πάνω από μια σχετικά μικρή περιοχή επιφανείας ενώ δεν είναι θανατηφόρος για τον φέροντα την μάσκα, είναι βέβαιο ομως ότι θα καταστρέψει την ημέρα του και την ικανότητα του για ένα πολύ μεγάλο διάστημα χρόνου.


Εκτός από την προφανή προστιθέμενη προστασία και τον παράγοντα εκφοβισμού από τις μάσκες,
υπάρχει μια άλλη πιθανή εξήγηση στην πραγματικότητα για την κυβέρνηση της Ταϊβάν στην έκδοσή τους ότι δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν στην πραγματικότητα  ένα τρομακτικό κλωνοποιημένο στρατό τον Supersoldier Boba Fett .
πηγή

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts