Η μυστική ιεραρχία της Χρυσής Αυγής στο μαύρο ντοσιέ,που βρέθηκε στο σπίτι του Χρ.Παππά στα Γιάννενα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ

Ένα μαύρο ντοσιέ βρέθηκε στο σπίτι του Χρήστου Παππά στην Ανατολή Ιωαννίνων, το οποίο μεταξύ άλλων δείχνει την κρυφή ιεραρχία αλλά και σημειώσεις για τη δημιουργία μιας σκιώδους κυβέρνησης της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με τν τηλοπτικό σταθμό "Mega",το ντοσιέ έχει τίτλο "Χρυσή Αυγή – Μηνιαίο ιδεολογικό όργανο του Λαϊκού Συνδέσμου", και περιέχει τέσσερις σελίδες. Ξεκινά με λειτουργικά διοικητικά θέματα και αναφέρει όλη τη διάρθρωση.

Στις σημειώσεις για τη δημιουργία σκιώδους κυβέρνησης όλα τα υπουργεία αναφέρονται ως Εφορίες ενώ το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης είχε τον τίτλο Εφορία Επιβολής, ενώ Εφορία Κράτους είναι το υπουργείο Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας.Στις σημειώσεις αναφέρεται και η...
οργανική ιεραρχία – διοικητές. Η ιεραρχία ξεκινά με τον Αρχηγό, αμέσως μετά είναι οι Διοικητές, οι Τομεάρχες, οι Πυρηνάρχες, οι Φαλαγγίτες και οι Δόκιμοι.
Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή η Δικαιοσύνη ασχολείται με δύο πυρηνάρχες, ο ένας είναι ο πυρηνάρχης της Νίκαιας που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας και ο πυρηνάρχης του Περάματος που εμπλέκεται σε υπόθεση ξυλοδαρμού εναντίον αφισοκολλητών του ΚΚΕ και εναντίον αλλοδαπών στην ιχθυόσκαλα.

Μεταξύ άλλων στις σημειώσεις γίνεται αναφορά και στο γραφείο Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων, στο οποίο όπως αναφέρεται, θα πρέπει να προσέξουν ώστε να έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις με τους δημοσιογράφους!
πηγη
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts