Ο Έλληνας απόδημος που κέρδισε 1 εκατ. ευρώ από τους Γερμανούς

Ο Γεώργιος Βαλαβάνης είναι ο υπερτυχερός εκατομμυριούχος στο  τηλεοπτικό σόου της γερμανικής λοταρίας SKL στο Μόναχο.

Από τις 25 Οκτωβρίου η ζωή του 51χρονου απόδημου Έλληνα με καταγωγή από τη Σαμοθράκη άλλαξε ριζικά, καθώς έγινε πλουσιότερος κατά ένα εκατομμύριο ευρώ. Νίκησε στο μεγάλο τηλεοπτικό σόου με τίτλο «Ημέρα της τύχης», που διοργάνωσε στο Μόναχο η γερμανική κρατική λοταρία SKL.
Ο Γεώργιος Βαλαβάνης «πνίγηκε» στις αγκαλιές της οικογένειάς του με την ανακοίνωση του ονόματος του και λίγο αργότερα κρατούσε στα χέρια του τον τυχερό λαχνό.
Όπως είπε η πρώτη σκέψη που του πέρασε από το μυαλό ήταν:«τώρα έχουν πραγματοποιηθεί όλες μου οι επιθυμίες». Ποιες είναι αυτές; Ένα σπίτι για τον ίδιο και τη σύζυγό του και δύο διαμερίσματα για τους δύο του γιους. Κάτι παραπάνω δεν χρειάζεται, σχολίασε.
Παρά το απρόσμενο έπαθλό του ο Γεώργιος Βαλαβάνης διαβεβαιώνει ότι θα παραμείνει «εντελώς προσγειωμένος» και ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει «κάθε μέρα στη δουλειά». Τα τελευταία 28 χρόνια εργάζεται στη Daimler, όπως παλαιότερα ο πατέρας του και τώρα ο μεγαλύτερος γιος του, σύμφωνα με την DW.
Ο Γεώργιος Βαλαβάνης ξενιτεύτηκε στη Γερμανία το 1972 μαζί με την οικογένειά του. Η Στουτγάρδη, όπου ζει κι εργάζεται, έχει γίνει πλέον η δεύτερη πατρίδα του. Όπως είπε, «ποτέ δε μετάνιωσα που ήρθα στη Γερμανία», τονίζοντας ότι «εδώ έχω δουλειά, κάτι που εκτιμά κανείς ιδιαίτερα σε εποχές σαν τη σημερινή». Όσο για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα απαντά κατηγορηματικά: όχι, αλλά θα την επισκεφθεί οπωσδήποτε στις επόμενες διακοπές του.


πηγή

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts