Πήγε για κατάδυση και βγήκε πλούσια - Γυναίκα βρήκε το σεντούκι του θησαυρού

 
Μία φτωχή γυναίκα έκανε κατάδυση και έψαχνε για στρείδια αλλά τελικά βγήκε πλούσια καθώς βρήκε ένα σεντούκι με θησαυρό που είχε ξεβράσει η θάλασσα στην Ινδονησία το 2004, όταν είχε γίνει το φονικό τσουνάμι.
Το σεντούκι ήταν καλυμμένο με κοράλλια και βρέθηκε στο χωριό Γκαμπόνγκ Πάντε στη βόρεια Ινδονησία, το οποίο χτυπήθηκε πολύ από το τσουνάμι το 2004.

Τα νομίσματα που είχε μέσα χρονολογούνται από το 1200 έως το 1600 και παρόλο πού βρίσκονταν τόσα χρόνια στο σημείο, κανένας δεν μπόρεσε να τα ανακαλύψει.
Επίσης, η παλίρροια στο συγκεκριμένο σημείο εμφάνισε ένα αρχαίο νεκροταφείο του 13ου αιώνα όπου είναι θαμμένοι κυβερνήτες με τους θησαυρούς τους.

Παρόλο που βρίσκονταν τόσα χρόνια στο σημείο τάφοι με θησαυρούς οι ντόπιοι δεν τολμούσαν να ψάξουν γιατί φοβόντουσαν ότι θα τους καταραστούν οι νεκροί.
Η γυναίκα πού βρήκε το σεντούκι το παρέδωσε στις Αρχές αφού πρώτα είχε μοιράσει κάποια από τα νομίσματα και σε άλλους συγχωριανούς της.
Μόλις μαθεύτηκε η ανακάλυψη, χιλιάδες άνθρωποι από τι γύρω περιοχές συρρέουν στο σημείο, μήπως βρούνε κάποια σεντούκια είτε κάποια νομίσματα.

Σκάβουν σε ένα σημείο κοντά στο νεκροταφείο μήπως και έχουν την ίδια τύχη.


 www.koolnews.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts