Διεθνής ιστοσελίδα αποκαλεί τους Ελληνες τον πιο «ξαναμμένο» λαό του κόσμου

Η ιστοσελίδα askmen τοποθέτησε τους Έλληνες στην πρώτη θέση της κατηγορίας «Horniest Countries» και δεν διστάζει να αναφέρει και μέρη που μπορείς να «ψωνίσεις» αμόρε της μιας βραδιάς.

Οι Έλληνες κρατάνε τα σκήπτρα της σεξουαλικής λίμπιντο σύμφωνα με την ιστοσελίδα η οποία αναφέρει ότι πιθανότατα για όλα ευθύνεται η υψηλή θερμοκρασία της Μεσογείου που «ανάβει τα αίματα».
Επίσης αναφέρει ότι υπάρχει μεγάλη παράδοση από τα αρχαία χρόνια σχετικά με το σεξ καθώς παρατηρείται και σε πολλά αρχαία κείμενα και γενικά στην αρχαιοελληνική τέχνη (όλοι έχουμε δει τους αμφορείς με παραστάσεις που αναπαριστούν σεξουαλικές πράξεις).
Η ιστοσελίδα δίνει και άλλα επιχειρήματα όπως τις παραλίες, τα εκατοντάδες νησιά και γενικά τον καιρό. Όλα μαζί συνδυάζονται και φτιάχνουν το κέφι δημιουργώντας διάθεση για έρωτα. Όσον αφορά το τόπ μέρη για σεξ, το askmen αναφέρει το Γκάζι, την Κέρκυρα και την Μύκονο.
Δεύτεροι στη λίστα με τους ερωτιάρηδες παγκοσμίως έρχονται οι Βραζιλιάνοι, τρίτοι οι Ρώσοι και τέταρτοι οι Κινέζοι. Ακολουθούν οι Πολωνοί, οι Ιταλοί και οι Μαλαϊσιανοί. Όγδοοι είναι οι Ισπανοί, ένατοι οι Ελβετοί και τελευταίοι οι Μεξικανοί.
πηγή
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts