Τελικά μήπως ο άνθρωπος δε προέρχεται από τη Γη;

Ένας Αμερικανός επιστήμονας, ο Δρ. Ellis Silver, υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος ως είδος δε κατάγεται από τη Γη, αλλά μεταφέρθηκαν στη Γη από εξωγήινους πάνω σε κομήτες πριν περίπου 130.000 χρόνια.
Εκτός των άλλων, ο Δρ. Silver υποστηρίζει πως οι Νεάντερταλ διασταυρώθηκαν με άλλο είδος, πιθανότατα από το Άλφα Κενταύρου, τον πλησιέστερο αστερισμό στο ηλιακό σύστημα που βρίσκεται η Γη, σε απόσταση 4.37 ετών φωτός από τον Ήλιο.
Ο Αμερικανός επιστήμονας ισχυρίζεται πως η Γη πολύ πιθανόν να είναι ένας πλανήτης – φυλακή, στον οποίο οι άνθρωποι θα παραμείνουν μέχρι να εκπολιτιστούν, διότι ο άνθρωπος θεωρείται ένα ιδιαίτερο βίαιο είδος και αυτό το αποδεικνύει η όλη ιστορία του με τις άπειρες καταστροφές που έχουνε πραγματοποιηθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια εξαιτίας του. Ο Silver πιστεύει ότι ο άνθρωπος είχε ήδη προκαλέσει πολλά δεινά στη πραγματική κοιτίδα του και για αυτό το λόγο εκδιώχθηκε και συνεχίζει να υπάρχει στη Γη αφού η βιαιότητά του δε σταμάτησε, αντίθετα οξύνθηκε!
Εξάλλου, όπως τονίζει είναι πάρα πολλοί οι άνθρωποι που αισθάνονται ότι δεν από τη Γη και προφανώς εκείνος είναι ένας από αυτούς.
Επίσης ο ίδιος αναφέρει μερικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τη φύση του ανθρώπου για να αποδείξει στο καινούργιο του βιβλίο ότι οι άνθρωποι δεν εξελίχθηκαν μαζί με τις υπόλοιπες μορφές ζωής πάνω στη Γη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δρ. Silver αποδίδει τους πόνους στην πλάτη στο γεγονός ότι ο άνθρωπος κατάγεται από έναν κόσμο με πολύ χαμηλότερη βαρύτητα.
Ακόμη υποστηρίζει πως ο άνθρωπος παθαίνει εγκαύματα από τον Ήλιο επειδή δεν σχεδιάστηκε για να εκτίθεται στο φως του. Διότι στο πραγματικό κόσμο του ανθρώπου προφανώς και η θέση του πλανήτη θα βρίσκεται σε τέτοια απόσταση από το αστέρι του, ώστε οι ακτίνες του θα είναι πιο αδύναμες από ότι του Ήλιου στη Γη. Βέβαια αυτό μπορεί να ειπωθεί για τους λευκούς, διότι πλην των λευκών, όλες οι άλλες φυλές είναι από λίγο ως πολύ περισσότερο σκουρόχρωμες.
Άλλο ένα παράδειγμα που αναφέρει είναι αυτό του τοκετού, εξηγώντας ότι τα μωρά έχουν υπερβολικά μεγάλα κεφάλια και δυσκολεύουν τη μητέρα στη γέννα, πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζουν τα υπόλοιπα ζωικά είδη πάνω στη Γη.
πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts