Ρωσία η ρατσιστική βία συνεχίζεται-Εκτέλεση εν ψυχρώ στο μετρό.

Αυτό το τρομακτικό βίντεο κλειστού κυκλώματος αποθανατίζει την συγκλονιστική στιγμή που ένας αθώος επιβάτης  πυροβολήθηκε ανηλεώς στο πρόσωπο σε μια προφανή ρατσιστική επίθεση.

Στο υλικό που λαμβάνεται από τα Ρώσικα  μέσα μαζικής ενημέρωσης οι δύο άνδρες οπλισμένοι πυροβολούν έναν  αθώο επιβάτη στο μετρό της Μόσχας στην Ρωσία.

Οι ύποπτοι εμποδίζουν την πορεία του 30χρονου Khashim Latipov και  τον πυροβολούν στην κοιλιακή χώρα ενώ στην συνέχεια τον πυροβολούν και πάλι στο πρόσωπο.

Οι επιβάτες προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεφύγουν από το μακελειό στο βαγόνι ενώ ο ένας ύποπτος εξακολουθεί να στρέφει το πιστόλι στο θύμα πριν και οι δύο κατέβουν από το τρένο.

Τα πρόσωπα των δύο δραστών φαίνονται από την κάμερα ασφαλείας ενώ τα στοιχεία  τους δεν είναι ακόμη γνωστά καθώς  η αστυνομία ψάχνει για αυτούς.

«Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μια σφαίρα στο σαγόνι του και σοβαρή ζημιά στο πρόσωπό του", πρόσθεσαν οι γιατροί.

Είναι απίστευτο που ο Lapitov επέζησε από την επίθεση καθώς η επίθεση έγινε λιγότερο από τρεις μήνες πριν από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ρωσία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts