Μεθοδεύουν την πτώση της κυβέρνησης από στιγμή σε στιγμή! Ο ανασχηματισμός τελευταίο χαρτί του Σαμαρά

Έτοιμοι να ρίξουν τη κυβέρνηση με μοχλό τον Προυπολογισμό η τον μερακλίδικο Ενιαίο φόρο για τα ακίνητα. Κι αυτή τη φορά είναι η προκλητική ανεπάρκεια της κυβέρνησης να κάνει μεταρρυθμίσεις αλλά και το προκλητικό επιτελείο του Στουρνάρα (Μπάνος, Καραβίτης και Σία) η αιτία όπως αναφέρει το kourdistoportocali.com

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αποδεικνύεται ολίγιστος, ως άλλος Ρουπακιώτης, και ο οποίος εξήντλησε όλο τον τεχνοκρατισμό του στο να δίνει συνεντεύξεις στα διεθνή ΜΜΕ, χωρίς να μπορεί να ακουμπήσει ούτε έναν διεφθαρμένο δημόσιο υπάλληλο ή να βάλει λουκέτο σε έναν δημόσιο οργανισμό. Την ίδια ώρα ο Στουρνάρας και ο ΣΔΟΕ κάνουν αέρα στους μετέχοντες στις λίστες τύπου Λαγκάρντ ενώ αδυνατούν να διαστυρώσουν τα στοιχεία που αφορούν τα εμβάσματα ύψους 300 δις ευρώ από 700.000 εμβασματούχους τα οποία φυγαθεύθηκαν στο εξωτερικό (σχετική καταγγελία της Κίνησης των 75)!

Την ώρα λοιπόν που η ομάδα Στουρνάρα ξεσπάει στους αδύνατους από τους πολίτες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει μηδενικό έργο, οι ξένοι έχουν αγανακτήσει και δεν γουστάρουν  να ασχοληθούν με την Ελλάδα. Μέσα α΄αυτό το κλίμα η Ντόρα Μπακογιάνη βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει να επιστρέψει στην συγκυβέρνηση η ΔΗΜΑΡ, δηλαδή να ξαναφάμε τη μάπα κάτι τύπους σαν τους Μανιτάκη-Ρουπακιώτη. Αντ΄αυτού θα προτείναμε στον Σαμαρά να αναθέσει το υπ. Οικονομικών στην Ντόρα Μπακογιάννη. Επίσης θα μπορούσε να αξιοποιήσει και κάποιους ανεξάρτητους βουλευτές σε κυβερνητικά πόστα. Με απλά λόγια να κάνει έναν ξεγυριστό ανασχηματισμό και να αλλάξει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Θα μπορούσε μάλιστα στη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη να βάλει κάποιον πιο τολμηρό αντικρατιστή τύπου Στέφανου Μάνου γιατί ο Κυριάκος από τηγανίτα τίποτε. Εν ολίγοις αν ο Σαμαράς δεν κάνει ανασχηματισμό θα τον φάνε οι δικοί του παρέα με τους νταβατζήδες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts