ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Γ.Γερμενής: "Τον καταδίωξε μηχανή

Μηχανή με δύο αναβάτες καταδίωξε τον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Γιώργο Γερμενή, o οποίος  κατάφερε να ξεφύγει βρίσκοντας τελικά καταφύγιο στη Βουλή,μετέδωσε πριν λίγο το κανάλι Extra 3, αλλά λόγω του προχωρημένου της ώρας δεν κατέστη δυνατή η διασταύρωση και η επιβεβαίωση του γεγονότος από τον ίδιο τον βουλευτή της ΧΑ.
Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε το κανάλι, η καταδίωξη άρχισε ενώ κατευθυνόταν με το ΙΧ του από την Καισαριανή στη Βουλή, όταν αντιλήφθηκε να τον ακολουθεί ύποπτη μηχανή με δύο επιβαίνοντες που έμοιαζαν με τις περιγραφές των δύο εκτελεστών στο Νέο Ηράκλειο.
Ο βουλευτής δεν σταμάτησε σε κανένα φανάρι και μάταια αναζητούσε κάποιον αστυνομικό από αυτούς που υποτίθεται ότι περιπολούν, αλλά στάθηκε μάταιο: Περιέργως είχαν εξαφανιστεί όλες οι περιπολίες μέχρι να φτάσει στην Βουλή

 Ο βουλευτής, υποτίθεται ότι κατέφυγε στη Βουλή όπου ζήτησε τη συνδρομή της Άμεσης Δράσης.
Το γεγονός ότι δεν έχουν στείλει ακόμα προκήρυξη οι τρομοκράτες, δείχνει ότι προφνώς σκοπεύουν να συνεχίσουν το δολοφονικό τους έργο...
To defencenet.gr ήταν το πρώτο που αποκάλυψε το περασμένο Σάββατο ότι στόχος των τρομοκρατών ήταν οι βουλευτές Π.Ηλιόπουλος και ο Γ.Γερμενής, οι οποίοι μόλις είχαν παραδώσει τα όπλα τους και πήγαιναν στα γραφεία του κόμματος.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση αναμένεται επιβεβαίωση ή διάψευση των όσων μεταδόθηκαν από το κανάλι, από τον ίδιο τον βουλευτή.
defencenet

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts