Αποκαλύψεις σοκ για τη δολοφονία Κένεντι: Η Τζάκι κρατούσε το διαλυμένο κεφάλι του Τζον για να μην πέσει το μυαλό του

Ενα νέο βιβλίο που περιγράφει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες τις τρομακτικές ημέρες της δολοφονίας του Τζον Κένεντι, αλλά και τις τραγικές εκείνες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο συγγραφέας Κρίστοφερ Αντερσον αποκαλύπτει σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη στιγμή της δολοφονίας, όπως, το γεγονός ότι η Τζάκι κρατούσε το διαλυμένο κεφάλι του Τζον για να μην πέσει ο εγκέφαλός του.
Περιγράφει ακόμη πως η γυναίκα του τότε προέδρου των ΗΠΑ σκαρφάλωσε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου για να πιάσει ένα κομμάτι από το κρανίο του συζύγου της.
Οπως γράφει η Daily Mail, το βιβλίο καταγράφει ακόμη τις συγκλονιστικές στιγμές μέσα στο χειρουργείο όπου η Τζάκι αρνούνταν να φύγει τη στιγμή που οι γιατροί προσπαθούσαν να σώσουν τη ζωή του άνδρα της.
«Δεν πρόκειται να φύγω. Είναι ο σύζυγός μου. Το αίμα του και τα μυαλά του είναι πάνω μου» φέρεται να είπε η Τζάκι Κένεντι.
Η πιο συγκλονιστική στιγμή ήταν όταν διαπιστώθηκε ο θάνατος του Τζον Κένεντι και η Τζάκι μπήκε στο δωμάτιο και φίλησε τα πόδια, το στήθος και τελικά τα χείλια του νεκρού συζύγου της.
Μάλιστα στη συνέχεια αρνήθηκε να βγάλει το αιματοβαμμένο φόρεμά της δηλώνοντας «θέλω να δουν ακριβώς τι έκαναν».
Ο συγγραφέας καταγράφει πως η Τζάκι Κένεντι τόνιζε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την έκφραση του προσώπου του.
«Εδειχνε αποσβολωμένος. Ηταν σαν να είχε έναν μικρό πονοκέφαλο» είναι τα λόγια της τότε πρώτης κυρίας των ΗΠΑ η οποία συμπλήρωνε «Είδα καθαρά ένα κομμάτι από το κρανίο του να φεύγει. Του φώναξα Τζάκ με ακούς; Σε αγαπάω Τζακ. Σε αγαπάω».

πηγή

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts