Τι ξεφτίλα θεέ μου… τι κλεφτοκοτάδες είναι τούτοι !!

Ιλαρότητα προκαλούν οι τηλεοπτικές εικόνες που μεταδίδονται από τα μέσα ενημέρωσης με τον πρώην υπουργό, Μιχάλη Λιάπη, να διασύρεται στα δικαστήρια και να κυκλοφορεί… με «βραχιολάκια», επειδή παρανόμησε με τον πιο γελοίο τρόπο.
Οι δικαιολογίες είναι εντελώς φαιδρές, το πήγε βόλτα για να φορτίσει η μπαταρία, τη στιγμή που έχει πληρώσει για να διαθέτει πλαστές πινακίδες! 
Επικαλείται την οικονομική κρίση που τον έχει πλήξει, ενώ δηλώνει στο «πόθεν έσχες» του 2011, όχι ένα και δύο, αλλά 28 ακίνητα… Εμείς έχουμε επισημάνει, ότι «άλλο περιουσία και άλλο ρευστότητα» και είναι προφανές ότι αυτά που θα κλήθηκε να πληρώσει για την περιουσία του θα ήταν σίγουρα ένα ποσό ιλιγγιώδες. Και φυσικά δεν θα ήθελε να πουλήσει κάποιο περιουσιακό στοιχείο,
καθότι κυριολεκτικά θα εκποιούσε, λόγω απουσίας αγοράς ακινήτων, εάν έβρισκε πάλι αγοραστή. Όλες οι δικαιολογίες του κόσμου να αποδειχτεί ότι αφορούν την περίπτωσή του, τίποτα δεν τον δικαιολογεί σε αυτό που έκανε. Καταγράφηκε η απόλυτη ανευθυνότητα. Ανασφάλιστο, εκτός από τις πλαστές πινακίδες… Πόσο εύκολα μπορεί κανείς να κηλιδώσει το όνομά του για να γλιτώσει μερικά χρήματα.

 Είναι τρομερό αν σκέφτεσαι, ασχέτως εάν κάποιον τον εκτιμούσες ή όχι, ότι η συζήτηση γίνεται για έναν πρώην υπουργό, έναν άνθρωπο που τον ήξερε όλη η Ελλάδα. Αν ένα τέτοιο πρόσωπο οδηγείται σε τέτοιες ενέργειες, τι γίνεται γενικότερα στη χώρα σε όλα τα επίπεδα, τι θεωρείται εμμέσως ως ανεκτό; Ρητορικό είναι το ερώτημα…
πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts