Ο δικαστής τους έβαλε όλους φυλάκη!

Έχουμε ακούσει πολλές φορές για δικαστικές αποφάσεις πού να έχουν στοιχεία υπερβολής αλλά η απόφαση που πήρε ο δικαστής στις ΗΠΑ, Robert Restaino στην πόλη Niagara Falls ξεπέρνα κάθε όριο αφού έβαλε στην φυλακή όλους τους παρευρισκομένους …;στην δικαστική αίθουσα όταν κανείς από αυτούς δεν ανέλαβε την ευθύνη για το τηλέφωνο που χτυπούσε την ώρα της δίκης!

Εκνευρισμένος ο δικαστής είπε: «Όλα τα άτομα που βρίσκονται στην αίθουσα θα πάνε φυλακή εκτός και εάν μου παραδώσετε την συσκευή του τηλεφώνου που χτύπησε μόλις τώρα.»
Κανείς από τους παρευρισκομένους στην δικαστική αίθουσα δεν απάντησε και ο δικαστής διέταξε την σύλληψη των 46 ατόμων και έθεσε χρηματική εγγύηση ύψους 1500 δολαρίων για τον καθένα!

Έτσι, οδηγήθηκαν όλοι στην φυλακή και τους έβαλαν σε κελιά ενώ 14 από αυτούς που δεν είχαν τα χρήματα για την εγγύηση αποφυλάκισης μεταφέρθηκαν σε άλλη φυλακή!
Η δικονομική επιτροπή τον απέπεμψε από το αξίωμα του ενώ ο ίδιος δικαιολογήθηκε πως τα προσωπικά του προβλήματα τον οδήγησαν στην υπερβολή!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts