Την Μάχη της ζωής του δίνει σε γαλλικό νοσοκομείο ο Μίκαελ Σουμάχερ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ έχει δεχθεί την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένη διάγνωση για το πότε θα καταφέρει να βγει από το κώμα, σύμφωνα με τους ιατρούς που τον παρακολουθούν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (30/12) μία μέρα μετά την εισαγωγή του Γερμανού πρώην «πιλότου» της Formula 1 στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, οι γιατροί που παρακολουθούν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ενημερώσουν για την κατάστασή του.

Αρχικά, εκπρόσωπος του νοσοκομείου ανέφερε: «Ο Μίκαελ Σουμάχερ ήταν το θύμα ενός σοβαρού τραύματος. Ήταν πολύ ταραγμένος μόλις έφτασε στο νοσοκομείο και αποφασίσαμε πως ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και σχεδόν άμεσα έπεσε σε κώμα.

Η νευροχειρουργική επέμβαση που του κάναμε μας έδειξε μερικές σημαντικές πληροφορίες. Έπρεπε να προχωρήσουμε σε επείγουσα επέμβαση, προκειμένου να ελευθερώσουμε κάποια από την πίεση που υπάρχει στο κεφάλι του. Δυστυχώς έχει πολλές βλάβες στον εγκέφαλό του», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο καθηγητής Γιοάν Παγιάν, ο οποίος ανέφερε: «Θα μπορούσα να πω πως το χτύπημα έγινε στο σωστό… σημείο, καθώς αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η επέμβαση έγινε άμεσα. Αυτό σημαίνει πως η κατάστασή του είναι κρίσιμη, είναι ακόμα σε κώμα και θα παραμείνει σε κώμα.

Ότι έπρεπε -γράφει το onsports- για την περίθαλψή του, έγινε και την συγκεκριμένη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε πότε θα αναρρώσει. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτό ακόμα», υποστήριξε.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts