Ο Ιησούς είναι το πιό διάσημο πρόσωπο στην ιστορία σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο

Ο Ιησούς είναι το πιο σημαντικό ιστορικό πρόσωπο σύμφωνα με ένα νέο πρόγραμμα αναζήτησης στο Διαδίκτυο που κατατάσσει τον Μέγα Ναπολέων δεύτερο και τρίτο τον Μωάμεθ.
Το λογισμικό που αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ σαρώνει το Διαδίκτυο για τις απόψεις που εκφράζονται για διάσημους ανθρώπους και χρησιμοποιεί έναν ειδικό αλγόριθμο που προβλέπει  σε πόσο σημαντικό βαθμό θα διατηρηθεί το προσωπό τους 200 χρόνια μετά το θάνατό τους.



Ενώ υπάρχουν κάποιες ενοχλήσεις ως προς τα αποτελέσματα από τον πρωθυπουργό David Cameron που τον εμφανίζει στην 1.483 θέση.




Ο Ιησούς είναι το πιο διάσημο πρόσωπο στην ιστορία, σύμφωνα με το πρόγραμμα λογισμικού που σαρώνει το διαδίκτυο για να ταξινομήσει τη σημασία των ανθρώπων.




Η υψηλότερη κατάταξη Βρετανού στον κατάλογο είναι του Ουίλιαμ Σεξπηρ στην τέταρτη θέση έρχεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Αβραάμ Λίνκολν πέμπτος ο George Washington έκτος ο

Αδόλφος Χίτλερ στο νούμερο επτά κατατάσσεται ο Αριστοτέλης στο οκτώ ο Μέγας Αλέξανδρος στο εννέα ένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τόμας Τζέφερσον.



Βασιλιάδες και βασίλισσες της Αγγλίας  ιδιαίτερα με τον Henry τον VIII στην 11η θέση Ελισάβετ η πρώτη στην 13η η βασίλισα Βικτωρία στην 16η  Κάρολος ο πρώτος 39ος,  Όλιβερ Κρόμγουελ ο ηγέτης τηςΚοινοπολιτείας της Αγγλίας μετά τον εμφύλιο πόλεμο είναι στον αριθμό 50.




Παραδόξως ο Νέλσον Μαντέλα κατατάσσεται σην 356η κάτω από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στις 111η και την πρώην Πρωθυπουργό της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ στην 271η.




Madonna στην 121η Bob Dylan 130η  John Lennon 162η όμως ο Elvis βασιλεύει ως ο πιο διάσημος ποπ μουσικός στην 69η.

Winston Churchill στην 37η θέση Roosevelt στη 23η θέση ενω ο George W Bush είναι μπροστά στην 36η.
Ο κ. Skiena και ο συνάδελφός του Charles Ward, ο οποίος εργάζεται ως μηχανικός της Google, έχουν δημοσιεύσει τα ευρήματά τους σε ένα νέο βιβλίο που ονομάζεται Ποιος είναι μεγαλύτερος.



Ο Steven Skiena επιστημονικός  καθηγητής υπολογιστών στο πανεπιστήμιο Stony Brook στη Νέα Υόρκη είναι ένας από τους ανθρώπους πίσω από το πρόγραμμα ενώ  δήλωσε ο αλγόριθμος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση σε κοινωνικές αλλαγές  ιδίως στην σημασία των γυναικών στην κοινωνία.

Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα Sunday Times : «Μπορούμε να αποδείξουμε ότι οι γυναίκες έχουν σημαντικά υψηλότερα επίπεδα IQ από τους άνδρες  που ισοδυναμεί με περίπου τέσσερα σημεία IQ
Ο Mozart είναι στην υψηλότερη κατάταξη σαν μουσικός της λίστας στην 24η ο Beethoven ακολουθεί στην 27η και στην 48η ο Bach.



Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts