Σφοδροί επαναλαμβανόμενοι αεροψεκασμοί στην Κύπρο αλλά προσέξτε... ΜΟΝΟ στο νότιο νησί !!!

Πραγματικά δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταλάβει κανείς τι προσπαθούν να κάνουν τα άψυχα κι ελεεινά ανθρωπάκια που βάλθηκαν να αλλάξουν για πάντα τη δομή της ζωής στον πλανήτη μας...

Σήμερα στην Μεγαλόνησο έχουν ρίξει πολλούς τόνους από βάριο, οξείδια αλουμινίου, μυκόπλασμα και πολλά άλλα χημικά με τους αεροψεκασμούς, που ξεκίνησαν από τα μέσα της νύχτας και συνεχίστηκαν μέχρι τις πρωϊνές ώρες.

Δεν χρειάζεται να κρύβονται πλέον, αφού το κάνουν στα φανερά και κανείς από τους ιθύνοντες δεν τολμά να πει κάτι γι' αυτό. Ο κόσμος βλέπετε, δεν κοιτάζει πλέον τον ουρανό, είναι απασχολημένος με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις του. Είναι βουτηγμένος στο άγχος, στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα... που να βρει χρόνο να σκεφτεί, να παρατηρήσει, να κρίνει και να πράξει...
Έχουν άλλα προτεραιότητα τώρα, το χρήμα, τα δάνεια, οι τράπεζες, το κόμμα, οι ειδήσεις, η τηλεόραση, η μόδα, το facebook αλλά και το ποδόσφαιρο..."Μπράβο" σε όλους όσους, η δικιά τους καθημερινότητα περιορίζεται στα πιο πάνω...

Δείτε στις φωτογραφίες πιο κάτω, τι είναι αυτό που αναπνέουμε, τρώμε, πίνουμε και σε ποιο περιβάλλον ζούμε...

Δείτε πως η θερμότητα του ήλιου σήμερα έχει απομακρυνθεί, με όλο αυτό το αλουμίνιο το οποίο ανακλά την ηλιακή ακτινοβολία μακρυά. Για όσους έχουν προσέξει τον ουρανό, θα έχουν παρατηρήσει τα χρώματα του ουράνιου τόξου στις άκρες αυτού του χημικού σύννεφου. Επίσης θα έχουν προσέξει και την όψη του ήλιου η οποία περιλάμβανε ένα τεράστιο στεφάνι γύρω του, καθώς και το θαμπό του χρώμα.

Όχι δεν είναι φυσιολογικά όλα αυτά, είναι αποτέλεσμα των ψεκασμών που συμβαίνουν σε όλο τον πλανήτη αλλά και στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα αποτελέσματα των ψεκασμών μπορείτε να τα δείτε και πάνω σας, στην υγεία σας.
Όσοι από εσάς τις τελευταίες μέρες έχετε συμπτώματα γρίπης ή νίωθετε περίεργα την ρινική σας κοιλότητα, στεγνή, λες και αναπνεύσατε σκόνη, έχετε βήχα ξηρό, φταρνίζεστε, έχετε πονοκεφάλους ή ημικρανίες.

Αν νιώθετε μιαν περίεργη κόπωση, εξάντληση, είστε κατατονικοί, δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε, νιώθετε δύσπνοια, ο ύπνος σας δεν σας ξεκουράζει και το πρωί ξυπνάτε και είστε ακόμα κουρασμένοι.

Αν ακόμα έχετε προβλήματα με το πεπτικό σας σύστημα, κοιλιακούς πόνους, ευερέθιστο έντερο και στομάχι ή είστε δυσκοίλιοι.

Αν έχετε δει κάποιες περίεργες κοκκινίλες στο σώμα σας, μην παραξενεύεστε άλλο...

Κοιτάξτε στον ουρανό και κάθε φορά που θα βλέπετε εικόνες όπως τις πιο κάτω να ξέρετε ποια είναι η αιτία...

Ψάξαμε λοιπόν να βρούμε δορυφορική φώτο από την 29η Νοεμβρίου 2013. Το αποτέλεσμα της αναζήτησης μας άφησε άφωνους.  Οι αεροψεκασμοί πραγματοποιήθηκαν μόνο στο νότιο μέρος του νησιού. Να το πω στο μνημονιακό μέρος;;;  Εσείς οι αναγνώστες μας από την Κύπρο σίγουρα γνωρίζετε περισσότερα... Θα περιμένουμε τις απόψεις σας στα σχόλια. Εμείς σας παραθέτουμε το υλικό....

Δορυφορικές φώτο από NASA Κύπρος 29-11-2013





psekasmata

15 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts