Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας "πρότυπα" - Κυκλοφορούν με πλαστές πινακίδες τα θηριώδη τζιπ, χωρίς ασφάλεια και...δίπλωμα! Όλο το χρονικό...

Αυτοί μας κυβερνούσαν, αυτοί μας κυβερνούν. Λαμόγια με το "Λ" κεφαλαίο. Κάνουν απάτες σε όλα, ακόμα και στα αυτοκίνητά τους. Έχουν κάνει το "σκατό τους παξιμάδι" και δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν πλέον τα V8 4200 κυβικών εκατοστών. Δείτε όλο το παρασκήνιο με φωτογραφίες και βίντεο...

Στη σύλληψη του πρώην υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλη Λιάπη προχώρησαν σήμερα άνδρες της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί, έπειτα από τροχονομικό έλεγχο, διαπίστωσαν ότι ο κ. Λιάπης κυκλοφορούσε με ένα τζιπ VW Touareg, το οποίο αφενός ήταν ανασφάλιστο και αφετέρου έφερε πλαστές πινακίδες, καθώς οι νόμιμες είχαν κατατεθεί στην εφορία.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός φέρεται να μην έχει καν δίπλωμα οδήγησης.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι «τον κ. Λιάπη τον σταμάτησε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., η οποία κάλεσε την Τροχαία, προκειμένου να προβεί σε έλεγχο. Το τζιπ που οδηγούσε ο πρώην υπουργός έφερε πλαστές πινακίδες -τις νόμιμες τις είχε καταθέσει για ακινησία- και ως εκ τούτου δεν είχε ασφαλιστήριο. Παράλληλα, ο κ. Λιάπης δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης».

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts