Σκοτώθηκε ο "Fast & the Furious" Paul Walker [Βίντεο]

Απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει το Hollywood. Σε ηλικία 40 ετών ο πρωταγωνιστής του Fast and Furious, Paul Walker, σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε εξερράγη μετά από τροχαίο στην Σάντα Κλάριτα της Καλιφόρνια το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο άτυχος ηθοποιός επέβαινε σε μια Porsche που οδηγούσε φιλικό του πρόσωπο, όταν ο αγνώστων στοιχείων οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει επάνω σε ένα δέντρο και να πάρει φωτιά. Και οι δύο επιβάτες  πέθαναν ακαριαία.

«Με πραγματικά βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο Paul Walker απεβίωσε σήμερα σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα, ενώ συμμετείχε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση» για την υποστήριξη των θυμάτων του τυφώνα στις Φιλιππίνες,  έγραψε στο Facebook η επίσημη σελίδα του ηθοποιού.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο Paul και ένας φίλος του δοκίμαζαν την Porsche GT, με την οποία συνέβη το μοιραίο.

Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε επίσημα και από το Twitter του ηθοποιού.

Το ειρωνικό είναι ο τρόπος που σκοτώθηκε αν αναλογιστεί κανείς για ποιές ταινίες ήταν διάσημος. Οι περισσότερες είχαν να κάνουν με αγώνες ταχύτητας. Αν και δεν γνωρίζουμε τα αίτια του δυστυχήματος, έχουμε την υποψία, ότι θα έχει να κάνει με υπερβολική ταχύτητα.

Όπως και να έχει μεγάλο κρίμα,για όσους αγάπησαν τον ηθοποιό από τα έργα του.


πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts