Σε πλήρη σύγχυση ο ΠΑΣ διασύρθηκε με 4-0 στη Ριζούπολη

Ντροπιαστική ήττα με σκορ 4-0 μέσα στη Ριζούπολη υπέστη από τον Απόλλωνα ο ΠΑΣ συνεχίζοντας την πτωτική πορεία,
καθώς για μια ακόμα φορά φάνηκε το τεράστιο κενό του Ντε Βινσέντι.

Χωρίς τον Τόμας η ομάδα ήταν ιδιαίτερα αδύναμη στο κέντρο και στην επίθεση, αλλά σήμερα έκανε και τραγικά λάθη στην άμυνα. Είναι επιτακτική ανάγκη να αποκτηθεί δεκάρι από το πάνω ράφι μήπως και η ομάδα συνέλθει και όχι φτηνιάρικες μεταγραφές από τα καλάθια των μάνατζερ. 

Σήμερα ο ΠΑΣ άντεξε στο α’ ημίχρονο, αφού και οι δύο ομάδες δεν ξεπέρασαν τη μετριότητα και δινόταν η εντύπωση θα κέρδιζε όποιος έβαζε πρώτος γκολ. Ο ΠΑΣ είχε μια καλή ευκαιρία με τον Ίλιτς να βάλει πρώτος γκολ και να γίνει αυτός ο οδηγός της αμάξης.
Όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου από το …πουθενά έφαγε ένα κοροϊδίστικό από τον Μίνγκα όπου αποκοιμήθηκε όλη η άμυνα και έδωσε προβάδισμα στον Απόλλωνα. Και ενώ στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε άμεση αντίδραση για την ισοφάριση, συνέβη ακριβώς το αντίθετο. 

Αντί να αντιδράσει, ο ΠΑΣ κατέρρευσε ολοκληρωτικά σαν χάρτινος πύργος, δίνοντας το δικαίωμα στον μέτριο Απόλλωνα να πετύχει μια ιστορική νίκη. Το 2-0 στο 50’ με τον Ντάλμπεργκ εδραίωσε τη νίκη των γηπεδούχων σε μια φάση που ο ξένος παίκτης του Απόλλωνα έμεινε αφύλακτος και έβαλε ένα γκολ σαν σε προπόνηση! 
Εννέα λεπτά μετά στο 59’ έγινε το 3-0 με τον Μίνγκα και από εκεί και μετά το ματς ήταν διαδικαστικό. Ο ΠΑΣ είχε εντελώς καταρρεύσει και έδινε την αξιολύπητη εικόνα ενός ναυάγιου.

 Στο 70’ έγινε το 4-0 από τον Φαρινόλα, κάνοντας το ματς περίπατο για τους γηπεδούχους που πριν από 2 αγωνιστικές ήταν σταθερά στην καυτή ζώνη του υποβιβασμού. 

Ο ΠΑΣ στο α’ ημίχρονο έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα, καίτοι το ματς ήταν μέτριο, χωρίς ποιότητα και φάσεις. Αλλά στην επανάληψη όλη η ομάδα βρέθηκε σε πλήρη σύγχυση, ενώ και οι αλλαγές που έκανε ο Τσιώλης δεν βοήθησαν ούτε κατ’ ελάχιστο. Είδαμε ένα κακόμοιρο ΠΑΣ να παραδίνεται άνευ όρων στον Απόλλωνα, να μη μπορεί να αλλάξει ούτε μια μπαλιά και να μη μπορεί να κάνει ούτε μια φάση της προκοπής.

 Κρίμα και πάλι κρίμα. Τέτοιες εμφανίσεις και τέτοιες ντροπιαστικές ήττες αδικούν την όλη προσπάθεια που έγινε μέχρι τώρα, αδικούν την ίδια την ομάδα, αλλά και την τεχνική ηγεσία. 
Δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια, αλλά αυτή η κατάσταση θα πρέπει άμεσα να διορθωθεί, γιατί μπορεί  να υπάρξει ακόμα και κίνδυνος υποβιβασμού.

Περισσότερα θα πούμε σύντομα σε άλλες αναρτήσεις μας…….

Τα γκολ

45+1’: Παντελιάδης σέντρα από τα αριστερά, κεφαλιά Δεληζήση, δεν διώχνει κανείς, η μπάλα φτάνει στον Κόρμπος, που στρώνει σε Μίνγκα, ο οποίος σουτάρει δυνατά απο τα δεξιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Τζημόπουλου να διώξει...

49’: Σέντρα Φαρινόλα απο τα δεξιά, καρφωτή κεφαλιά Ντάλμπεργκ (αφύλακτος μέστα στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ) και 2-0 ο Απόλλων!

59': Κάθετη του Έγκον από τα δεξιά σε Μίνγκα, σουτ διαγώνιο και η μπάλα στα δίχτυα (θα βρει και στον Ακόστα) και Απόλλων - ΠΑΣ Γιάννινα 3-0.

70': Ατομική προσπάθεια Φαρινόλα, ο οποίος κάνει το σλάλομ από τα αριστερά, μπαίνει στην περιοχή, σουτ και 4-0 η "Ελαφρά Ταξιαρχία", παρά την προσπάθεια του Αμπάρη!

Οι φάσεις

6': Πρόβλημα τραυματισμού (στο δεξί ποδι - πιθανότατα τράβηγμα) για τον ρέφερι του ματς Τάσο Κάκο, έτσι γίνεται τέταρτος και στη θέση του μπαίνει ο Μαντάκης (Ημαθίας).

18’: Γέμισμα Κόρμπου στα καρέ του ΠΑΣ, λάθος συνεννόηση Κολοβέτσιου με Αμπάρη, σουτ Μίνγκα μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρίσκει και σε Αμπαρη, οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ...

26': Κίτρινη κάρτα στον Τζημόπουλο (για επικίνδυνο παίξιμο πάνω σε Ντάλμπεργκ).

35': Σέντρα Παντελιάδη από τα αριστερά, διώχνει δύσκολα προ του Φαρινόλα ο Αμπάρης...

37': Σουτ Βίλα μέσα από την περιοχή και αριστερά, μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο ο Τζόρβας.

40': Συνδυασμός Κόρμπου - Φαρινόλα έξω από την περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Ντάλμπεργκ, που σούταρε, το σουτ του Σουηδού όμως, ήταν αδύναμο, εύκολα στην αγκαλιά του Αμπάρη.

43': Καλή στιγμή για τον ΠΑΣ. Σέντρα Ακόστα από τα αριστερά, κεφαλιά Ίλιτς (μόνος στην περιοχή του Απόλλωνα), η μπάλα φεύγει τρία μέτρα έξω από το αριστερό δοκάρι του Τζόρβα.

56': Καλή στιγμή για τον Απόλλωνα. Ο Ντάλμπεργκ έβγαλε σε Φαρινόλα, σουτ συρτό από τα δεξιά, η μπάλα δύο μέτρα έξω από το δεξί δοκάρι του Αμπάρη.

Η διαιτησία

Καλή σε γενικές γραμμές ήταν η διαιτησία του Μαντάκη (Ημαθίας) που αντικατέστησε τον Κάκο στο 6’ καθώς είχε ενοχλήσεις στη γάμπα.

Οι συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Κόρμπος (53’ Έγκον), Τσοκάνης (90’ Κουκ), Μίνγκας, Παντελιάδης, Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αμπάρης, Ντάσιος, Στρούνα (46’ Σονγκό), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (80’ Κυβελίδης), Ακόστα, Κοροβέσης (63’ Μπέριος), Βίλα, Ίλιτς
πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts