Γιατί οι Γερμανοί προστατεύουν τους Έλληνες πολιτικούς για τις μίζες;;

Μεγάλη αγωνία και σπουδή δείχνουν ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί που έδιναν τις μίζες για τα ελληνικά εξοπλστικά, να “παγώσουν” τις έρευνες και πάνω απ΄ όλα να μην φθάσουν αυτές σε έλληνες πολιτικούς! Η αιτία απλή. Αν το παιχνίδι ξεφύγει θα σκάσουν βόμβες που δεν πρόκειται να αφήσουν όρθιο τίποτα απολύτως! Οι μίζες το είπε ο Κάντας πάνω στη προσπάθειά του να ελαφρύνει τη θέση του ήταν διακομματική υπόθεση!

Αυτή τη στιγμή στο στόχαστρο είναι ο Παπαντωνίου τον οποίο τουλάχιστον ένα χρόνο τώρα οι δικαστές προσπαθούν κάπου να τον “δέσουν” αλλά δεν τα ΄χουν καταφέρει. Μέχρι αυτών “αντέχει” το σύστημα ,θεωρητικά τουλάχιστον. Αν όμως οι αποκαλύψεις συνεχιστούν η φωτιά θα περάσει εύκολα και στο γαλάζιο στρατόπεδο που δεν είναι ολοι …αρσακειάδες. Όταν έρχονταν εδώ οι Γερμανοί να μας πουλήσουν με το ζόρι το Γιουροφάϊτερ ,στο Κολωνάκι δεν συναντούσαν μόνο
πράσινους βουλευτές αλλά και πολλούς γαλάζιους. Παλαιότερα δε οι οπλάδες και ειδικά οι γερμανοί και οι γάλλοι είχαν κάτι πάρε δώσε και με τον τότε Συνασπισμό.  Συνεπως είναι λογικό το σύστημα να είναι σε εγρήγορση και να προσπαθεί να μαζέψει το πράγμα. Δεν θα ΄ναι εύκολο. Εδω μετά από τη κατάθεση Ευσταθίου και ήδη έχει βγει ένας από τους εμπλεκόμενους έτοιμος να μιλήσει για το μαύρο χρήμα που μοίραζε σε άλλα πρόγραμματα! Το έλα να δεις. Και οι Γερμανοί λογικό είναι να μην θέλουν να “καούν” οι πολιτικοί που τους χαρτζιλίκωναν τόσα χρόνια για να τους έχουν τώρα …έτοιμους. Που θα βρουν άλλους τόσο πρόθυμους.
πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts