Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν - Οδεύουμε προς την εκπλήρωση των προφητειών;

Ο Αριέλ Σαρόν, ο πρώην στρατηγός και πρωθυπουργός του Ισραήλ,
ο οποίος νοσηλευόταν σε κώμα για 8 χρόνια έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί, πέθανε σήμερα σε ηλικία 85 ετών, μετέδωσε ο ισραηλινός στρατιωτικός ραδιοσταθμός, επικαλούμενος συγγενικό πρόσωπο της οικογένειάς του. 

Ο Σαρόν Ισραηλινός πολιτικός και πρώην στρατηγός, που χρημάτισε 11ος πρωθυπουργός του Ισραήλ, θέση την οποία εγκατέλειψε κατόπιν εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη και το οποίο τον έριξε σε κώμα, στο οποίο βρισκόταν από τις 4 Ιανουαρίου 2006.


Υπήρξε διοικητής στον ισραηλινό στρατό (Τζαχάλ) από τη σύστασή του, το 1948. Συμμετείχε στον πόλεμο της Ανεξαρτησίας του 1948, τη σφαγή στην Κίμπια το 1953, στον πόλεμο του Σουέζ το 1956, τον πόλεμο των Έξι Ημερών το 1967 και τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ το 1973.



Μετά τη συνταξιοδότησή του από το στρατό, εντάχθηκε στο κόμμα Λικούντ, υπηρετώντας σε αρκετά υπουργικά πόστα στις κυβερνήσεις του κόμματος τις περιόδους 1977-1992 και 1996-1999.

Το 2000, έγινε αρχηγός του Λικούντ, υπηρετώντας ως πρωθυπουργός του Ισραήλ από το 2001 έως το 2006.

Με το θάνατο του αμφιλεγόμενου πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Ariel Sharon να είναι πλέον γεγονός τα διεθνή ΜΜΕ στρέφονται τώρα στις προφητείες ενός από τους πλέον αναγνωρισμένους Ισραηλινούς ραβίνους, του Yitzhak Kaduri ο οποίος είχε προφητεύσει τον ερχομό του Μεσσία μετά το θάνατο του Sharon.

Εξαιτίας της προφητείας του αυτής ο Carl Gallups ένας Αμερικανός πάστορας έγραψε το βιβλίο «Ο Ραβίνος που ανακάλυψε τον Μεσσία» (The Rabbi Who Found Messiah) ενώ το περιεχόμενο του βιβλίου πρόκειται να γίνει και κινηματογραφική ταινία.

Ο Ηuck Missler ιδρυτής της εκκλησιαστικού ινστιτούτου Koinonia House λέει πως το βιβλίο του Gallups ουσιαστικά αναφέρει ένα συνταρακτικό γεγονός, την προφητεία του ραβίνου ενός από τους πιο ακραίους στην εβραϊκή πίστη που υπήρξε ποτέ στο Ισραήλ.

Όπως αναφέρει ο Gallups «πολλοί από εμάς που εξετάσαμε την προφητεία του Kaduri καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο Μεσσίας θα εμφανιστεί στον κόσμο σύντομα μετά το θάνατο του Sharon. Το αίσθημα αυτό του σύντομου χρόνου ενισχύεται από αυτά που έλεγε ο Kaduri αρκετά χρόνια πριν το θάνατό του για την σύντομη έλευση του Χριστού».
πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts