Τώρα το Grand Prix Μονακό επάνω σε γιοτ 155 μέτρων!

Δείτε πως κατάφεραν να ξαναχτίσουν το Μονακό στο κατάστρωμα γιοτ μήκους 155 μέτρων.
Ο στόχος είναι να διεξαχθεί και Grand Prix Μονακό στο νερό.

Το Grand Prix του Μονακό είναι η παιδική χαρά των πλουσίων αυτού του κόσμου. Τώρα οι πραγματικά πλούσιοι θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στη θέση του Άιρτον Σένα, του πολυνίκη (6 πρωτιές) του διασημότερου αγώνα στη Φόρμουλα 1.

Θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν καρτ στους δρόμους του Μονακό επάνω σε γιοτ 155 μέτρων! Το πλωτό παλάτι, η κατασκευή του οποίου θα κοστίσει 296.1 εκατομμύρια ευρώ, αναπαριστά το πριγκιπάτο, ολόκληρη την αγωνιστική διαδρομή.

Το γιοτ ονομάζεται "Δρόμοι του Μονακό" και σύμφωνα με έναν εκ των σχεδιαστών, Ρομπ ΜακΦίρσον η κατασκευή του επιτρέπει να βρίσκονται τρία καρτ στην ίδια σειρά, επιτρέποντας τα προσπεράσματα, κάτι που είναι δύσκολο να γίνει στο πραγματικό Grand Prix.

Μπορεί να φιλοξενήσει 16 καλεσμένους, οι οποίοι θα έχουν αρχοντική εξυπηρέτηση από το πλήρωμα των 70 ατόμων. 15 κόμβοι είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα που μπορεί να κινηθεί.

Βέβαια μένει να υλοποιηθεί το πρότζεκτ και να μην μείνει μόνο στα σχέδια. Μετά τις πρώτες εικόνες το 2012, τώρα μπαίνουμε στην παραγωγή.

Το Grand Prix του Μονακό διεξάγεται από το 1929 και δεν έχει λείψει ποτέ από το αγωνιστικό πρόγραμμα της Φόρμουλα 1 από το 1950.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts