H διαπλοκή χορηγός σε κινηματογραφικό χτύπημα του Ξηρού;

"Ο 56χρονος Χριστόδουλος Ξηρός έχει συναντήσει τα τελευταία 24ωρα τον 43χρονο Νίκο Μαζιώτη
και ετοιμάζουν μαζί μια εντυπωσιακή επίθεση. Πιθανώς δεν κρύβονται στο ίδιο μέρος αλλά είναι σε συνεχή επικοινωνία οργανώνοντας επίθεση-επίδειξη ισχύος..."

Έτσι ξεκινάει το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος της Κυριακής το οποίο προαναγγέλει εδώ και μέρες με επιμονή και συνέπεια μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα με συνεργασία Μαζιώτη-Ξηρού.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για ασκήσεις εκκένωσης κτιρίων μετά από επίθεση με βόμβες ή ρουκέτες ενώ γίνεται αναφορά και σε αρχιφύλακα ο οποίος από το 2011 έδινε άδεια στον Χριστόδουλο Ξηρό για να αλωνίζει στον Κορυδαλλό.

Αν πιστέψουμε τον Γιωτόπουλο- ότι η απόδραση του Ξηρού είναι δουλειά μυστικών υπηρεσιών KYΠ, CIA- εύλογα θα μπορούσαμε να αναρωτηθούμε αν ο συγκεκριμένος αρχιφύλακας δούλευε για μία από τις παραπάνω αλανιάρες υπηρεσίες, οπότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο.

Πάμε λοιπόν παρακάτω.

Περισσότερο και από τους καθαρόαιμους αντιεξουσιαστές και αναρχικούς, διαπιστώνουμε ότι συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα θα ήθελαν να υπάρξει πράγματι ένα μεγάλο χτύπημα το οποίο θα αποσταθεροποιήσει τη χώρα- που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού-και από το οποίο θα γεννηθεί μια κυβέρνηση μαριονέτα της διαπλοκής. Όχι πως η παρούσα δεν είναι γιουσουφάκι στα χέρια των νταβατζήδων.

Απλά μετά από ένα θανατηφόρο τρομοκρατικό χτύπημα οι νταβατζήδες θα πέφταν να φάνε το δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου και θα φύρευαν το επιθυμητό γιουσουφάκι στο Μαξίμου. Έτσι καμία Πόπη Παπανδρέου-η οποία θα είχε την τύχη των Πεπόνη-Μουζακίτη-δεν θα τολμούσε να ακουμπήσει συγκεκριμένους νταβατζήδες οι οποίοι είναι χωμένοι με το κεφάλι στον Ατλαντικό των δις από τις μίζες των εξοπλιστικών.

Αίφνης για παράδειγμα ο Ευσταθίου, ο οποίος επρόκειτο να καταθέσει εκ νέου και μάλιστα κινδύνευε και με προφυλάκιση χάθηκε από το πλάνο ενώ και ο Ματαντός αφέθηκε ελεύθερος. Κι αυτό για μια υπόθεση στην οποία σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ υπουργός πήρε μίζα 24 εκατ. ευρώ.

Μιλάμε για πολλά δις μίζες μια τα εξοπλιστικά προγράμματα της μεταπολίτευσης κόστισαν στον ελληνικό λαό κοντά στα 100 δις ευρώ. Σ΄ αυτά προσθέστε και τους θανάτους των ηρωικών ενστόλων-Ίμια, χειριστές πολεμικών αεροσκαφών, πτώσεις ελικοπτέρων κλπ-οι οποίοι σκοτώθηκαν εξαιτίας των ελαττωματικών οπλικών συστημάτων που αγοράστηκαν και επέτρεψαν σε σεσημασμένα λαμόγια επιχειρηματίες να διασχίσουν αλώβητοι και κυρίαρχοι του παιγνιδιού την βρώμικη μεταπολίτευση.

Οι συγεκριμένοι επιχειρηματίες είναι έτοιμοι να γίνουν ακόμη και χορηγοί σε ένα εντυπωσιακό χτύπημα του Ξηρού νοικιάζοντάς του ελικόπτερο για λογαριασμό του και προμηθεύοντάς του τις ρουκέτες με τις οποίες θα μπορούσε να χτυπήσει κτίρια-σύμβολα της Δημοκρατίας.

Καλά θα κάνει λοιπόν ο Ξηρός να προσέξει σε τι είδους παιγνίδια είναι πιθανόν να έχει εμπλακεί εν αγνοία του.

Σας θυμίζουμε πως όταν η Δικαιοσύνη ακούμπησε την ελίτ της διαπλοκής εκείνη έδωσε άρτον και θέαμα στον λαό: O Φιλιππίδης με 8 Σομαλούς σε τουρκικό κάτεργο και ο Κοντομηνάς με την Κωνσταντίνα στο προσκεφάλι του, στο κρεβάτι του πόνου.

Ο Κοντομηνάς που είναι παλιά καραβάνα πρόλαβε κι αρρώστησε και τώρα μαζεύει ευρώ ευρώ τα 5 εκατομμύρια της εγγύησης, ώστε να είναι συνεπής απέναντι στην Δικαιοσύνη. Δεν εννοούμε ότι οι δύο είναι αθώοι (αυτό είναι δουλειά της Δικαιοσύνης), μόνο που τα δις των εξοπλιστικών είναι τουλάχιστο 100 σκάνδαλα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Να προσέξει λοιπόν ο Ξηρός ποιον θα ωφελήσει το μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα που προαναγγέλουν τα συμφέροντα. Οι ίδιοι είναι ικανοί να έχουν ζαλίσει τον δικηγόρο του τον Ραγκούση στα τηλέφωνα μπας και τους βρει καμιά άκρη για να έλθουν σε επαφή με τον Ξηρό. Μόνο που ο άνθρωπος δικηγόρος του είναι, δεν μπορεί να ξέρει που κρύβεται ο Ξηρός.

Την ανησυχία τους-η οποία πιθανόν να προέρχεται και από την γνώση του βρώμικου παιγνιδιού που παίζεται-εξέφρασαν και ο Κουφοντίνας με τον αδελφό του Σάββα οι οποίοι σχεδόν διέταξαν τον Χριστόδουλο να μην κάνει καμία ενέργεια.

Προφανώς κάτι παραπάνω γνωρίζουν και ελπίζουν ότι το ελεύθερο μέλος της 17Νοέμβρη θα πάρει το μηνυμά τους.

Όσο για τα συμέφοντα είναι προφανές ότι αυτό που επιθυμούν είναι η επιστροφή στη δραχμή και η συνέχιση της ανοιχτής κάνουλας των θαλασσοδανείων...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts