ΠΑΣ-ΒΕΡΟΙΑ 0-1 Δέν ΠΑΣ καλά......

Πολύ μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0
σημείωσε στους «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων η Βέροια, για την 24η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.
Σε ένα από τα χειρότερα φετινά 45λεπτα στη Σούπερ Λίγκα, οι δύο ομάδες είχαν να επιδείξουν συνολικά τρεις ευκαιρίες! Στο 17΄ η  κεφαλιά του Μπέριου πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι των φιλοξενούμενων, στο 23΄ η Βέροια «απάντησε» με επίσης άστοχη κεφαλιά του Καλτσά, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Τσουκαλά στο 39΄ κι αυτό ήταν όλο!
Ούτε το δεύτερο μισό ήταν πάντως καλύτερο σε ποιότητα, αφού οι δύο αντίπαλοι έκαναν πολλά λάθη και χρειάστηκε το χρονόμετρο να φτάσει στο 63ο λεπτό για να δημιουργηθεί μια αξιόλογη φάση, με τον Τσουκαλά να εξαπολύει πολύ δυνατό σουτ αλλά τον Καντιμοίρη να αποκρούει εξαιρετικά.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο πάντως η Βέροια έγινε πιο «ζωηρή» και αφού έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Μπαργκάν στο 84’  (αστόχησε μόνος στην περιοχή), τελικά «έκλεψε» το παιχνίδι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν από ασίστ του Γεωργιάδη ο Μπεν νίκησε από κοντά τον Βελλίδη για το τελικό 0-1.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts