300 Rise of an Empire: Τετράλεπτο τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους σε βάζει σε θέσεις μάχης

Είναι ίσως η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του 2014
και θα βάλει όλο τον πλανήτη να ρίξει μία ματιά στην ελληνική ιστορία (έστω και στην χολυγουντιανή εκδοχή της) και στις ηρωικές μάχες των Ελλήνων ενάντια στους Πέρσες.

Το 300 Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας είναι ένα νέο είδος ταινίας καθώς όπως λένε και οι συντελεστές της δεν αποτελεί ούτε sequel ούτε prequel αλλά πρόκειται για μία ιστορία που διαδραματίζεται ακριβώς παράλληλα με την πρώτη ταινία. Η οπτική όμως είναι διαφορετική. Αυτήν την φορά, αφότου είδαμε τι διαδραματίστηκε στην ηρωική θυσία του Λεωνίδα και των Σπαρτιατών του στην Μάχη των Θερμοπυλών, θα μπούμε στα άδυτα της Ναυμαχίας του Αρτεμισίου και στις προπαρασκευαστικές ενέργειες των Ελλήνων προκειμένου να ενωθούν ενάντια στην περσική απειλή και τον αυταρχικό Ξέρξη.

Μάλιστα όσον αφορά τον Πέρση βασιλιά, η ταινία μας επιφυλάσσει μία έκπληξη αφού -χωρίς να κάνουμε spoiler- θα μας δείξει και την πορεία του προτού φτάσει να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος μίας εκ των μεγαλυτέρων αυτοκρατοριών που γνώρισε η Ιστορία. Ο Ροντρίγκο Σαντόρο ενσαρκώνει αυτόν τον ιδιαίτερο ρόλο και συμπληρώνει το καστ με τον Σάλιβαν Στέπλετον στον ρόλο του Θεμιστοκλή και της Εύα Γκριν στον ρόλο της «κακιάς» Αρτεμισίας. Και για να μην το ξεχάσουμε, ετοιμαστείτε να δείτε και τον «σιχαμερό» προδότη Εφιάλτη να κάνει και αυτός την εμφάνισή του!

Μετά τους καλογυμνασμένους και ογκώδεις Σπαρτιάτες σειρά στην νέα ταινία έχουν οι Αθηναίοι οι οποίοι όπως βλέπουμε και από τις πρώτες εικόνες δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τους Πεολοποννησίους συμμάχους τους και πέφτουν με τα μούτρα στην μάχη. Είτε όταν είναι να κατευθύνουν τις τριήρεις προς τα περσικά πλοία, είτε πιάνοντας την κοπίδα (σπαθί) και την ασπίδα, οι Αθηναίοι γίνονται άγριοι, και δεν δείχνουν κανένα έλεος απέναντι στον εχθρό που θέλει να υποτάξει την μικρή αλλά με μεγάλο ανάστημα Ελλάδα.
πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts