Νέο ''βελτιωμένο'' βίντεο εικονικής επίθεσης του Ιράν σε Ισραήλ και ΗΠΑ.

Ένα νέο «βελτιωμένο» βίντεο επίθεσης σε ΗΠΑ και Ισραήλ
και με καλύτερα γραφικά σε σχέση με το προηγούμενο που είχε προβληθεί από την ιρανική κρατική τηλεόραση στις 9 Φεβρουαρίου έκανε την εμφάνισή του πάλι μέσω της συχνότητας της ιρανικής τηλεόρασης...
Στο νέο βίντεο των Ιράν εκτοξεύει μαζικά διηπειρωτικούς πυραύλους εναντίων των ΗΠΑ, καταρρίπτει αμερικανικά και ισραηλινά μαχητικά, και το πιο ακραίο από όλα την ολοκληρωτική καταστροφή του Ισραήλ με πυρηνικό κτύπημα. Σε κάποιο σημείο μάλιστα του βίντεο εμφανίζεται η λέξη «Ολοκαύτωμα» δίπλα το άστρο του Δαυίδ.

Όπως αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz το σενάριο του νέου βίντεο έχει να κάνει με τη διαπίστωση των δυτικών ότι το Ιράν δεν πρόκειται να σταματήσει το πυρηνικό του πρόγραμμα και έτσι αποφασίζουν να επιτεθούν. Αφού πρώτα το Ιράν αποκρούει την αμερικανο-ισραηλινή επίθεση στη συνέχεια εξαπολύει επίθεση εναντίον του Ισραήλ όπου ιρανικά μαχητικά πετούν πάνω από την Ιερουσαλήμ και το τζαμί του Al Aqsa και η δράση των Ιρανών κορυφώνεται με ένα πυρηνικό κτύπημα κατά του εβραίικιου κράτους.


πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts