Αρχαία πόλη βρέθηκε στην Ινδία με ραδιενεργά κατάλοιπα από ατομική έκρηξη.

Η ακτινοβολία εξακολουθεί να είναι  έντονη στη περιοχή

και εξαιρετικά επικίνδυνη. Ένα βαρύ στρώμα  ραδιενεργής τέφρας καλύπτει τρία τετραγωνικά μίλια στο Rajasthan της Ινδίας δέκα μίλια δυτικά της Τζοντπούρ . Οι επιστήμονες ερευνούν το χώρο όπου ένας οικισμός  χτιζόταν.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει πολύ υψηλό ποσοστό γενετικών ανωμαλιών και καρκίνου στην περιοχή . Τα επίπεδα της ακτινοβολίας είναι τόσο υψηλά ώστε η ινδική κυβέρνηση έχει πλέον αποκλείσει την περιοχή. Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει μια αρχαία πόλη ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι η πόλη καταστράφηκε από μια ατομική έκρηξη που χρονολογείται πρίν από 8.000 χρόνια έως 12.000 χρόνια 
Κατέστρεψε τα περισσότερα από τα κτίρια και πιθανόν σκότωσε μισό εκατομμύριο ανθρώπους. Ένας ερευνητής εκτιμά ότι η πυρηνική βόμβα που χρησιμοποιήθηκε ήταν περίπου στο μέγεθος με αυτή που έπεσε στην Ιαπωνία το 1945.

Σχόλια ενός ιστορικού

Ο Ιστορικός Kisari Mohan Ganguli λέει ότι οι ινδικές ιερές γραφές είναι γεμάτες από τέτοιες περιγραφές που μιλάνε για μια ατομική έκρηξη έτσι όπως τη βίωσαν στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. "Λένε οι αναφορές επίσης ότι  αγωνίζονταν άρματα στον ουρανό και περιγράφουν μια καταστροφική έκρηξη που συγκλόνισε την ήπειρο.

Τα πτώματα ήταν τόσο καμμένα ώστε να είναι αγνώριστα.Τα μαλλιά και τα νύχια τους έπεσαν ενώ τα πουλιά άσπρισαν.

Μετά από μερικές ώρες όλα τα τρόφιμα μολύνθηκαν. Για να ξεφύγουν από αυτή τη φωτιά οι στρατιώτες έπεφταν στο ποτάμι."

Υπάρχουν ενδείξεις ότι η αυτοκρατορία των Rama  καταστράφηκε από πυρηνικό πόλεμο. Η κοιλάδα του Ινδού είναι τώρα η έρημος Ταρ και η περιοχή της ραδιενεργού τέφρας βρίσκεται εκεί κοντά.

Μέχρι το βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι η σύγχρονη ανθρωπότητα δεν μπορούσε να φανταστεί οποιοδήποτε όπλο τόσο φρικτό και τις καταστροφικές συνέπειες όπως αυτές που περιγράφονται στα αρχαία ινδικά κείμενα. 

Ένα άλλο περίεργο σημάδι ενός αρχαίου πυρηνικού πολέμου στην Ινδία είναι ένας τεράστιος κρατήρα ς κοντά στη Βομβάη. Με σχεδόν 2.154μέτρα κυκλική διαμέτρο ο κρατήρας Lonar  βρίσκεται 400 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Βομβάης και ηλικίας λιγότερο από 50.000 ετών θα μπορούσε να σχετίστεί  με τον πυρηνικό πόλεμο της αρχαιότητας.

Ωστόσο κανένα ίχνος οποιουδήποτε μετεωριτικου υλικού δεν έχει βρεθεί στο χώρο ή στην γυρω περιοχή. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts