ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Μια μητέρα κακοποίησε την κόρη της σεξουαλικά μαζί με τον σύντροφό της και μετά τη σκότωσε!


Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους
την φρικιαστική είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ. 

Μία μητέρα- ΤΕΡΑΣ κακοποίησε σεξουαλικά με τον σύντροφό της την μόλις τριών ετών κορούλα της και στη συνέχεια την χτύπησε μέχρι θανάτου.

Ο λόγος για την 23χρονη Σάρα Κρούγκερ η οποία ζούσε στην Καλιφόρνια μαζί με το τον 26 φίλο της Σκοτ Γουόρνερ και την μικρή της κόρη, Κέλι.


Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η σύγχρονη Μήδεια διατυμπάνιζε την «καλή» σχέση που είχε με την κόρη της γράφοντας για εκείνη ακόμη και στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Είναι ο κόσμος μου. Είμαι μία υπερήφανη μαμά ενός όμορφου και έξυπνου κοριτσιού» ήταν ένα από τα status της.


Ωστόσο, τα λόγια της δεν συμβάδιζαν με τις πράξεις της. Την Δευτέρα η μικρή Κέλι βρέθηκε νεκρή, ενώ το αρρωστημένο ζευγάρι προσπάθησε να διαφύγει από την Νάπα της Καλιφόρνια.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, συχνά ακούγονταν φωνές από το σπίτι του ζευγαριού ενώ σημειώνονταν και άγριοι καυγάδες. Μάλιστα, μία εβδομάδα πριν την τραγική κατάληξη για το 3χρονο παιδάκι, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία καθώς άλλος ένας τσακωμός της Σάρα και του Σκοτ είχε «ξεσηκώσει» τη γειτονιά.



Λέγεται, μάλιστα, πως οι δύο τους είχαν εμπλακεί το παρελθόν σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, ενώ ο βιολογικός πατέρας του άτυχου κοριτσιού είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό ίδρυμα της περιοχής.

Φίλη της παιδοκτόνου δήλωσε συγκλονισμένη: «Δεν το πιστεύω, δε μπορεί να έχει συμβεί. Δεν είναι η Σάρα που γνωρίζω. Αγωνίστηκε τόσο πολύ για την κόρη της», δήλωσε συγκλονισμένη φίλη της παιδοκτόνου.


Το ζευγάρι θα περάσει το κατώφλι του δικαστηρίου, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχει η πιθανότητα να τους επιβληθεί ποινή θανάτου, καθώς κατηγορούνται για ανθρωποκτονία και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts