Ένοπλες ομάδες στη Βόρειο Ήπειρο;;; Μια φωτογραφία "τρομοκρατεί" τα Αλβανικά ΜΜΕ

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε κυκλοφορεί
σε Αλβανικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ συνοδευόμενη με λεζάντες του τύπου "...παραστρατιωτικές δυνάμεις, επιχειρούν να απελευθερόσουν την Βόρειο Ήπειρο..", "..Έλληνες τρομοκράτες θέλουν να εισβάλουν στην Αλβανία." κλπ.

Άγνωστοι είναι οι δημιουργοί της φωτογραφίας, οι οποίοι ντυμένοι με στολές παραλλαγής και με καλυμμένα τα πρόσωπα φωτογραφίζονται μπροστά στον δικέφαλο αετό της Αυτονομίας που περικλείεται από την φράση "Αυτόνομη Ήπειρος". Άγνωστο παραμένει επίσης και αν η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στην Ελλάδα ή στην Βόρεια Ήπειρο (και συγκεκριμένα στους Δρυμάδες, Χειμάρρας όπως ισχυρίζονται κάποιες Αλβανικές ιστοσελίδες), τα ίδια μέσα αναφέρουν μάλιστα και το ενδεχόμενο οι φωτογραφιζόμενοι να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Στην μηχανή αναζήτησης της Google (images) η φωτογραφία φαίνεται να έχει αναρτηθεί μόνο σε Αλβανικές ιστοσελίδες(!) και σε καμία Ελληνική (μέχρι στιγμής)...

Κάτω από τον δικέφαλο της εικόνας υπάρχει η λέξη ΙΛΗ, η οποία αν δεν πρόκειται για κάποιο ακρωνύμιο ίσως να αφορά στρατιωτικό όρο(λόχο τεθωρακισμένων).

Το μόνο βέβαιο είναι το γεγονός ότι η φωτογραφία είναι πρόσφατη του 2014, επ' αφορμής της 100ης επετείου από την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου (1914-2014).
πηγη

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts