ΣΟΚ: Ξενοδοχείο στη Νιγηρία σέρβιρε ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ!!

Την Πέμπτη η αστυνομία της Onitsha, συνέλαβε 11 άτομα αφού ανακάλυψαν 2 φρέσκα ανθρώπινα κεφάλια
σε ένα ξενοδοχείο (απόρρητο όνομα) πολύ κοντά στη λαϊκή αγορά Ose-Okwodu στο κράτος Anambra. Δύο τουφέκια AK47 και άλλα όπλα βρέθηκαν επίσης στο ξενοδοχείο. Η σύλληψη ακολούθησε ύστερα από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής την Πέμπτη το πρωί.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, 6 γυναίκες και 4 άνδρες συνελήφθησαν.
Αφού η αστυνομία απέκτησε πρόσβαση στο ξενοδοχείο, έκανε μια εντυπωσιακή ανακάλυψη των δύο ανθρώπινων κεφαλιών τυλιγμένα σε σελοφάν, δύο τουφέκια AK47, δύο καλύμματα του στρατού, 40 γύρους ενεργών πυρομαχικών και πολλά κινητά τηλέφωνα.

«Κάθε φορά που ερχόμουν στην αγορά, επειδή το ξενοδοχείο είναι πολύ κοντά στην αγορά, παρατήρούσα πάντα ύποπτες κινήσεις μέσα και έξω από το ξενοδοχείο. Βρώμικα άτομα με βρώμικους χαρακτήρες έρχονταν πάντα στο ξενοδοχείο. Έτσι, δεν έμεινα έκπληκτος όταν η αστυνομία έκανε αυτή την ανακάλυψη τις πρώτες πρωινές ώρες εχθές,» δήλωσε ένας πωλητής λαχανικών στην περιοχή.

Ένας πάστορας, που ήταν μεταξύ των ανθρώπων που ειδοποίησαν την αστυνομία την Πέμπτη είπε: «Πήγα στο ξενοδοχείο στις αρχές του τρέχοντος έτους, μετά το φαγητό, μου είπαν ότι ένα κομμάτι κρέατος πωλούνταν στα N700, είχα μείνει έκπληκτος. Δεν ήξερα ότι ήταν ανθρώπινο κρέας που είχα φάει σε αυτήν την ακριβή τιμή.»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts