Πλαστικά Θράκης-Οχι άλλη ανοχή στην απόλυτη εκμετάλλευση ας το καταλάβει καλά η δοιήκοιση τους.

Γιά ακόμη μία φορά η συγκεκριμένη εταιρία προκαλεί με την συμπεριφόρα της
τους εργαζόμενους που καθημερινά μοχθούν μέσα σε επικίνδυνες και ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας,πολλές φορές με ελλιπή μέτρα προστασίας και ασφάλειας στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις σε Ξάνθη-Ιωάννινα-Θήβα.

Οπως πρώτα μας καταγγέλουν οι εργαζόμενοι ενώ πρώτα εμφάνισαν ένα μεγάλο μέρος του μισθού τους ως οικειοθελή παροχή έρχονται τώρα με τη λογική του Διευθυντικού Δικαιώματος και τους κόβουν το οικογενειακό επίδομα γνωρίζοντας ότι είναι παράνομο.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση,μας έχει εκπλήξει με τη συνεχιζόμενη παράνομη συμπεριφορά της,την οποία βασίζει στο φόβο που σκόπιμα δημιουργεί στο συνολο των εργαζομένων που απασχολεί.

Καλούμε την δοιήκηση της εταιρείας να συνέλθει και να κατανοήσει επιτέλους ότι οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη,οικογένεια  και προσωπικότητα και δεν είναι ούτε ''δούλοι'' ουτέ ''στρατιωτάκια'' κανενός όπως τους χαρακτήρησε με ειρωνία  η τωρινή  διέυθυνση των Πλαστικών.

                                              ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ 
Ας αλλάξουν τώρα νοοτροπία γιατί οι θεωρουμενοι ως ''ΣΚΛΑΒΟΙ'' εργαζόμενοι,δεν θα ανεχτουν καμία τέτοια συμπεριφορά από τον κάθε ''τυχοδιώκτη''.

Οπως μας ανακοίνωσε το σωματείο η σημερινή εικοσιτετράωρη Απεργία  9//2/14 έγινε  με απόλυτη  επιτυχία σε ποσοστό 100% ενώ θα συνεχιστεί για όλη την εβδομάδα με δύωρες στάσεις εργασίας ωσότου γίνει δεκτό το αίτημα τους γιά το ''οικογενειακό επίδομα''.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts