Έρχονται γερμανικές νταλίκες με euro για να εξαγοράσουν σταυρούς!!!

ΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ

Έρχονται γερμανικές νταλίκες τίγκα στις παλέτες με  euro προσφορά της Μέρκελ και του Σόιμπλε για το καυτό δίδυμο Μπένι-Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα euro θα μπορούσαν να είναι και πλαστά αλλά μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Η ιδέα να ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές με σταυρό, σήμανε συναγερμό στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ υπάρχει ήδη και παρέμβαση Ραγκούση-εδώ.

Ο Σαμαράς σε συνεργασία με τον Βαγγέλη που είχε την σατανική ιδέα του χαρατσιού για τα ακίνητα (από το οποίο έχουν πάρει ως τώρα 54 δις και αν το κρατήσουν 10 χρόνια θα αποπληρώσουν το χρέος σκοτώνοντας την ιδιωτική περιουσία) εμπνεύστηκαν και τον σταυρό προτίμησης στις εκλογές μόνο και μόνο για να εξαγορασθούν ψήφοι και να παίξουν καταλυτικό ρόλο τα ΜΜΕ με την συνεχή προπαγάνδα υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων.

Μιλάμε ότι θα πέσει περισσότερο χρήμα από την ………..   >>>>>>>>>>>>>


δεύτερη εκλογή του Σημίτη,τότε που είχε κεδίσει η ΝΔ, αλλά οι μερακλήδες πασόκοι έβαζαν λαθρομετανάστες και τσιγγάνους να ψηφίζουν- ο ίδιος άνθρωπος σε 30 διαφορετικά σημεία. Έτσι επανεξελέγει ο Σημίτης.

Στις ευρωεκλογές λοιπόν θα μοιρασθεί 10 φορές το πλεόνασμα για να σταυρωθούν υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Πρόκειται για τα δύο κόμματα που έχουν τα ΜΜΕ με το μέρος τους αλλά και το χρήμα για να εξαγοράσουν κοψοχρονιάς τους άφραγκους ψηφοφόρους.

Μάλιστα για νάναι σίγουροι ότι ο ψηφοφόροι δεν θα τους κοροιδέψουν, θα σκίζουν τα χαρτονομίσματα στη μέση- όπως οι μαφιόζοι -και το υπόλοιπο μισό θα το παίρνει ο ψηφοφόρος που θάχει ρίξει το “σωστό” ψηφοδέλτιο.

Τα εξαγορασμένα ψηφοδέλτια θα είναι προσημειωμένα όπως τα χαρτονομίσματα στις απαγωγές που δίνονται για λίτρα. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και το γραφείο του την παραμονή των εκλογών μαζί με το 500ευρω θα μοιράζουν και το προσημειωμένα ψηφοδέλτια.

Οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στην εφορευτική επιτροπή, θα τσεκάρουν τα ψηφοδέλτια που θα πηγαίνουν εκτός κάλπης, στη μαύρη σακούλα, κι αν ανάμεσα σ΄αυτά υπάρχουν τα πληρωμένα προσημειωμένα θα εντοπίζονται οι απατεώνες ψηφοφόροι (που πήραν τα λεφτά αλλά δεν έριξαν το “σωστό” ψηφοδέλτιο στη κάλπη) μέσω του DNA του και φυσικά δεν θα παίρνουν ποτέ τα υπόλοιπα μισά 500ευρα!

Ετοιμασθείτε να ζήσουμε σκηνές ροκ. Εκτός από τις νταλίκες με τα λεφτά θα ναυλωθούν και αεροσκάφη. Λεφτά για τον σταυρό υπάρχουν…

Ξυπνήστε μ@λάκες, ξυπνήστε καιρός να τους πετάξουμε στις θάλασσες….
cretanpatriot.wordpress.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts