Εδωσαν άδεια στην Νορβηγική GPS να κάνει έρευνες στο Ιόνιο με σεισμική μέθοδο.

Ο Jason Robinson προλογίζει και παρουσιάζει αναλυτικά το project
που έχει αναλάβει η PGS στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2013 στο Λονδίνο. Ήταν σε γνώση της ελληνικής κυβέρνησης, δίνοντας την άδεια να προχωρήσει η Νορβηγική PGS, σε έρευνες στο Ιόνιο και δυτικά της Κρήτης, ότι αυτό θα γίνονταν με τη σεισμική μέθοδο. Με απλά λόγια ΤΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ.
Η μέθοδος – τεχνολογία GeoStreamer GS περιλαμβάνει ισχυρά σεισμικά «σήματα» όπως κανείς μπορεί να ενημερωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της PGS. Στο βίντεο δίνονται σημαντικές λεπτομέρειες με ανάλυση ακόμα και των τεκτονικών πλακών στη Κεφαλονιά! Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο της αναλυτικότατης παρουσίασης από την PGS και τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για Κεφαλονιά, Παξούς, Ζάκυνθο, νότιο Ιόνιο και Κρήτη.

Υ.Γ. 1 Ο ρόλος του δημοσιογράφου – ερευνητή σταματά εδώ. Τώρα πρέπει να μιλήσουν οι επιστήμονες (γεωφυσικοί κ.τ.λ) και η δικαιοσύνη.

Υ.Γ. 2 Alex βούτα πρωινή πτήση για Νορβηγία μαζί με έναν δικό σου γεωφυσικό και τράβα στην PGS. Πρόκειται για κολοσσό εισηγμένο με νομικό τμήμα 5 αστέρων. Πάρε τις λεπτομέρειες της τεχνολογίας GeoStreamer GS και ότι άλλο μη διαβαθμισμένο σου δώσουν και γύρνα. Την αλlη μέρα φώναξε τα παγκόσμια media και ξεβράκωσε το σύμπαν.

Υ.Γ. 3 Κεφαλλονίτες πάρτε κουράγιο και οργανωθείτε. Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους.

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts