Η Mitsubishi θα παρουσιάσει τρία πρωτότυπα στην 84η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2014

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Mitsubishi προετοιμάζεται για την συμμέτοχη της στην 84η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.
Η φετινή γιορτή για το αυτοκίνητο θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 6 Μαρτίου. Η Mitsubishi ανακοίνωσε ότι θα δώσει στους ευρωπαίους πελάτες της μία εικόνα από τα μελλοντικά της σχέδια.

Με σαφή έμφαση στη σχεδίαση, τις οδηγικές επιδόσεις και τις μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, η ιαπωνική φίρμα θα παρουσιάσει τα τρία τελευταία της πρωτότυπα.

Concept XR-PHEV: Μας προϊδεάζει για τη μορφή της επόμενης γενιάς ενός μικρού plug-in υβριδικού ηλεκτρικού crossover τύπου coupe με σύστημα κίνησης FWD PHEV. Εξοπλίζεται με δυο μονάδες παράγωγης ισχύος. Έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.1 MIVEC και έναν ελαφρύ, συμπαγή και υψηλής απόδοσης ηλεκτροκινητήρα. Παρούσα και μία μπαταρία υψηλής χωρητικότητας.

Concept GC-PHEV: Η επόμενη γενιά μεγάλου plug-in υβριδικού ηλεκτρικού SUV με μόνιμη τετρακίνηση. Η διάταξη κινητήρα μπροστά και σύστημα πίσω κίνησης RWD PHEV περιλαμβάνει έναν υπερτροφοδοτούμενο V6 βενζινοκινητήρα MIVEC 3.0l που συνδυάζεται με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, έναν ηλεκτροκινητήρα υψηλής ισχύος και μία μπαταρία υψηλής χωρητικότητας για να προσφέρει παντός εδάφους επιδόσεις, αντάξιες ενός SUV.

Concept AR: Η επόμενη γενιά μικρού MPV που συνδυάζει τον σπορτίφ χαρακτήρα ενός SUV με ευρυχωρία MPV. Χρησιμοποιεί ένα ελαφρύ ήπιο υβριδικό σύστημα μίζας και γεννήτριας με ιμάντα. Αυτό περιλαμβάνει έναν τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα MIVEC άμεσου ψεκασμού σε συνδυασμό με ένα χαμηλής ροπής σύστημα BSG, μπαταρία ιόντων λιθίου 48V και μετατροπέα DC-DC.

Ένα ακόμη σημαντικό έκθεμα το οποίο περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα εορτασμού των 40 χρόνων επίσημης παρουσίας της Mitsubishi στην Ευρώπη είναι το Outlander PHEV.

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts