Ποιοι θέλουν κλειστό το «Thesecretrealtruth»;

Στην Ελλάδα του 2014, την Ελλάδα του μνημονίου
και της γερμανικής «κηδεμονίας»,
φαίνεται ότι οι ανεξάρτητες και αποκαλυπτικές φωνές του διαδικτύου ενοχλούν και χαρακτηρίζονται ανεπιθύμητες.
Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η «φραγή» που έστω και προσωρινά έβαλε η Google, προφανώς μετά από σχετικές καταγγελίες, στη λειτουργία του αποκαλυπτικού blog http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
Μια ανεξάρτητη φωνή στο διαδίκτυο που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναπτύξει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, αφού οι Ελληνες αναζητούν τις πραγματικά αποκαλυπτικές φωνές και σπεύδουν να τις «αγκαλιάσουν» με την εμπιστοσύνη τους, σε μια περίοδο που η λογοκρισία επιβάλλεται με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο από εκείνους που θέλουν τον ελληνικό λαό υποταγμένο στις... επιταγές της τρόικας και των υποτακτικών της.
Το φιλικό blog σε εμάς «Τhesecretrealtruth» τολμά να αποκαλύψει ειδήσεις και γεγονότα από το χώρο της πολιτικής και της κοινωνίας που αρκετά από τα συστημικά ΜΜΕ δεν τολμούν να φέρουν στο φως της δημοσιότητας.

Και φυσικά είναι απορίας άξιον ποια κέντρα ή παράκεντρα αποφασίζουν, με το «έτσι θέλω», να μπλοκάρουν όποτε νομίζουν ελεύθερες «φωνές» σε μια υποτίθεται δημοκρατική και ευνομούμενη πολιτεία.
Το μπλοκάρισμα στην λειτουργία του blog από το βράδυ της Παρασκευής μπορεί να διήρκησε για λίγο, αφού περισσότερο έμοιαζε με... προειδοποίηση, μη αφήνοντας τους διαχειριστές να αναρτήσουν ειδήσεις, ενώ κανείς από τους χρήστες του διαδικτύου δεν μπορούσε να δει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.
Δείτε πώς η Google μπλόκαρε προσωρινά το blog:






Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του Blog είναι αποφασισμένοι να μην δεχθούν καμία λογοκρισία και θα συνεχίσουν να φέρνουν στη δημοσιότητα αποκαλύψεις που θα προκαλούν συζητήσεις και αντιδράσεις στις τάξεις εκείνων που έχουν λόγο να ανησυχούν...
Τέτοιες ενέργειες βάζουν σε σκέψεις και υποψίες όλους τους χρήστες του διαδικτύου για τον τρόπο με τον οποίο τα «γρανάζια του συστήματος» επιθυμούν να ελέγξουν ελεύθερες και αδέσμευτες ιστοσελίδες που δεν φοβούνται τις αποκαλύψεις.
Ευτυχώς η κοινή γνώμη αντιλαμβάνεται τα περίεργα παιχνίδια που παίζονται στο παρασκήνιο και αγκαλιάζει με τον τρόπο της blog και sites όπως το http://thesecretrealtruth.blogspot.com που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να αφυπνίζουν τον ελληνικό λαό. Κάτι που οφείλουν, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να το κάνουν, όλα τα Μ.Μ.Ε. της χώρας...
NEWS BOMB



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts