Εξοπλίζουν τα αεροπλάνα τους με... πυρηνικές βόμβες-Προφήτεία του γέροντα Ιωσήφ για εκατομμύρια νεκρούς


Βέλγιο,Ολλανδία, Τουρκία,
Γερμανία και Ιταλία θα εξοπλίσουν τα αεροσκάφη τους με ΝΑΤΟϊκές πυρηνικές βόμβες
Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Σύμφωνα με την USAF, για το 2015, προβλέπεται η ενσωμάτωση πυρηνικών βομβών τύπου B61, σε 12 μαχητικά αεροσκάφη F-16 και σε πέντε μαχητικά τύπου Tornado των ειδικών μοιρών του ΝΑΤΟ, αναφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα fas.org στις 13 Μαρτίου.
Ο εξοπλισμός των αεροσκαφών που επιχειρούν από αεροπλανοφόρα, με πυρηνικά όπλα θα ξεκινήσει το 2015 και θα ολοκληρωθεί το 2017-2018.

Ο εξοπλισμός των τακτικών μοιρών, μαχητικών αεροσκαφών, μη πυρηνικών χωρών με πυρηνικές βόμβες, θα ενισχύσει σημαντικά τη δύναμη των πυρηνικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη. Τα πυρηνικά όπλα θα εξοπλίσουν μαχητικά αεροσκάφη, F-16A/B, του Βελγίου, της Ολλανδίας και της Τουρκίας, καθώς και μαχητικά αεροσκάφη PA-200 Tornado της πολεμικής αεροπορίας της Γερμανίας και της Ιταλίας.
Με πυρηνικές βόμβες θα, επίσης θα εξοπλιστούν αμερικανικά μαχητικά - βομβαρδιστικά F-15E (η ολοκλήρωση αναμένεται μέσα στο έτος) και μαχητικά F-16C/D, καθώς και στρατηγικά βομβαρδιστικά Β - 2Α, αλλά και τα 5ης γενεάς μαχητικά αεροσκάφη F-35A Lightning II.

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ σχεδιάζει να εξοπλίσει με πυρηνικά όπλα όλα τα μαχητικά αεροσκάφη F-35 που θα σταθμεύουν στην Ευρώπη έως το 2024.
Τα αεροσκάφη F-35, έχουν σχεδιαστεί να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα, έτσι, μέρος του ίδιου τύπου που επρόκειτο να παραλάβουν, Ολλανδία, Ιταλία, Τουρκία, και ενδεχομένως, το Βέλγιο, θα εφοδιαστούν μελλοντικά με πυρηνικές βόμβες.

Από τα μέσα του 2020 οι πυρηνικές βόμβες τύπου Β61, θα εξοπλίσουν επίσης τουλάχιστον 12 νέας γενεάς βαρέα βομβαρδιστικά B–LRS της USAF.
Η μεταφορά πυρηνικών βομβών σε μαχητικά αεροσκάφη επί αεροπλανοφόρων στο πλαίσιο του πυρηνικού εξοπλισμού τους, θα περιλαμβάνει εκτεταμένες αναβαθμίσεις λογισμικού, επιχειρησιακές δοκιμαστικές πτήσεις για την πλήρη ενσωμάτωση των όπλων αυτών. Για το 2015, είναι προγραμματισμένες επτά πτητικές δοκιμές παρόμοιας φύσης.
Η επιχειρησιακή λειτουργία των νέων πυρηνικών όπλων είναι προγραμματισμένη προς χρήση για το 2020. Για το πρόγραμμα αυτό έχει προγραμματιστεί να δαπανηθούν περισσότερα από $ 1,000,000,000, με 154 εκατομμύρια δολάρια, να δαπανούνται για την εξασφάλιση των πυρηνικών βάσεων στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με δυτικά ΜΜΕ, η ένταξη των αμερικανικών πυρηνικών όπλων σε μαχητικά αεροσκάφη κρατών που δεν διαθέτουν πυρηνικά όπλα και τα οποία δεν έχουν υπογράψει τη Συνθήκη σχετικά με την μη Διάδοση των Πυρηνικών Όπλων (NPT), είναι τουλάχιστον συζητήσιμη, και είναι αντίθετη προς την σύμβαση αυτή καθαυτή.
Πώς θα γίνει η επέκταση του αριθμού των χωρών στην Ευρώπη με πρόσβαση σε πυρηνικά όπλα και την ίδια στιγμή να υπάρξει «τολμηρή μείωση» των στρατηγικής σημασίας (τακτικών) πυρηνικών όπλων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, για τη μελλοντική δημιουργία ενός κόσμου χωρίς πυρηνικά, αυτό είναι ένα άλλο θέμα, διερωτάται το δημοσίευμα.
Η ένταξη των νέων μοιρών μαχητικών αεροσκαφών με πυρηνικές βόμβες Β61 θα ξεκινήσει το 2015 για να ολοκληρωθεί το 2017 και το 2018.

Η ολοκλήρωση του προγράμματος αυτού σηματοδοτεί την αρχή μιας σημαντικής ενίσχυσης της στρατιωτικής ικανότητας της πυρηνικής δύναμης του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, καταλήγει το δημοσίευμα.
πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts