MT -240-Δείτε το φορτηγό που μπορεί να κάνει περιστροφή 360 μοιρών.

Μια νέα γερμανική τεχνολογία απολύτως
καταπληκτική κρατά το φορτηγό σε καμπύλη και αλλάζει τους τροχούς πρός διαφορετική κατεύθυνση μέχρι 360 μοίρες  για να εκτελέσει έναν τέλειο κύκλο.

Όταν σκεφτόμαστε γερμανικά φορτηγά έρχεται στο μυαλό μας η αξιοπιστία, αντοχή και η ασφάλεια Αυτή τη φορά όμως οι εφευρετικοί Γερμανοί μηχανικοί τα έχουν ξεπεράσει όλα με τα φορτηγά ETF.

Αυτά τα ''μαστόδοντα'' των φορτηγά είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά και είναι σε θέση να καταναλώνουν πολύ μικρή ποσότητα καυσίμου .
Αλλά ένα από τα πιο σημαντικά οχήματα ορυχείου είναι το MT -240 γιατί συνδέεται με μια επαναστατική τεχνολογία που ονομάζεται All- Wheel δηλ-τιμόνι . Κάθε τροχός του φορτηγού περιστρέφεται ξεχωριστά κάνοντας μια πλήρη περιστροφή 360 μοιρών η οποία του επιτρέπει να πάρει την πιό μέγιστη καμπύλη  όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Επιπλέον αυτά τα φορτηγά φορτώνουν από μόνα τους  καθιστώντας αυτόματα και άλλες σύνθετες εργασίες όπως ο έλεγχος της πίεσης των ελαστικών το παρμπρίζ τους και τους καθρέφτες. Επίσης, είναι σε θέση να εργαστούν σε αντίξοες συνθήκες  χάρη στην τεχνολογία των τροχών .

molwlave

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts