«Ντου» Σχορτσανίτη στην εξέδρα και επίθεση σε οπαδούς! (video)

Τον έβριζαν εν χορώ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, κι αυτός για να τους το ανταποδώσει μπούκαρε στην εξέδρα για να τους πλακώσει στο ξύλο!

Ο λόγος για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος τρελάθηκε στην κυριολεξία και μετά τον αγώνα, Χάποελ-Μακάμπι Τελ Αβίβ (80-83), όρμησε προς τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας (σ.σ. Χάποελ) που τον «έκραζαν» απ’ την αρχή του ματς λόγω ενός φραστικού επεισοδίου, και κινήθηκε προς αυτούς με άγριες διαθέσεις. 

Προσπάθησε να «σκαρφαλώσει» στις κερκίδες όντας εκτός εαυτού, ωστόσο την τελευταία στιγμή συμπαίκτες, αντίπαλοι και άνθρωποι της ασφαλείας τον συγκράτησαν, προτού τα πράγματα γίνουν χειρότερα. 

Δυστυχώς πάνω στη… φασαρία υπήρξαν και απρόοπτα, καθώς στην προσπάθειά του να «βουτήξει» τους οπαδούς των γηπεδούχων, φέρεται να χτύπησε κατά λάθος τον 4χρονο γιο του προέδρου της Χάποελ και τη μητέρα ενός παίκτη. 

Μετά το ματς ο διεθνής σέντερ αρκέστηκε να πει: «Στο λεξιλόγιο των οπαδών της Χάποελ δεν υπάρχει η λέξη συμπαράσταση για την ομάδα τους. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βρίζουν».

«Θα είναι ντροπή αν δεν τιμωρηθεί ως το τέλος της σεζόν και δεν του απαγορευτεί να παίξει ξανά στο Ισραήλ», δήλωσε για το συμβάν ο πρόεδρος των ηττημένων. 


πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts