Τεράστια ήττα για τη ΝΔ. Η κυβέρνηση -πλέον- δεν υπάρχει!

Πού είναι ο Σαμαράς; Πού είναι ο Άδωνις; Πού είναι η ΝΔ; Κατατροπώθηκε η ΝΔ σε Περιφέρεια Αττικής και σε Δήμο Αθηναίων.

Στην περιφέρεια Αττικής η Δούρου κομμάτιασε τον Σγουρό και τις δημοσκοπήσεις. Έπιασε 27% και άφησε δεύτερο τον Σγουρό να ακούει ακόμη τα κανάλια να τον βγάζουν πρώτο αλλά μόνο με 20,5 – 24,5% στο exit poll.

Στο Δήμο Αθηναίων, ο Σακελλαρίδης ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΤΥΧΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ έκανε την κούρσα της ζωής του και πραγματικά τους διέλυσε.

Βγήκε πρώτος με 20 – 24%. Δεύτερος και καταϊδρωμένος ο Καμίνης με 19 – 23%. Τρίτος ο Σπηλιωτόπουλος της ΝΔ με 15 – 19%. Ίσως να τον περνάει και ο Κασιδιάρης.

Και θα τολμήσει κανείς να αμφισβητήσει το πολιτικό μήνυμα αυτών των εκλογών; Θα τολμήσει ο Άδωνις να μιλήσει για διαχειρίσιμη κατάσταση; Ο Σαμαράς πού είναι;

Οι δημοσκόποι φυσικά θα μας πουν ότι δεν κάνουν προβλέψεις αλλά απλώς μετρούν την κοινωνία σε μια δεδομένη στιγμή! Και όλως τυχαίως, ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ο κόσμος αλλάζει τις προθέσεις του τρομακτικά. Και οι δημοσκόποι έχουν τη συνείδησή τους καθαρή. Και φυσικά, οι καναλάρχες και οι τηλεδημοσιογράφοι πιστεύουν αυτή τη δικαιολογία. Και όλα καλά.

Τα αποτελέσματα δεν μιλούν. Ουρλιάζουν.

Η κυβέρνηση είναι μια ισχνή μειοψηφία στην κοινωνία. Πόσο θα αντέξουν να κυβερνούν;

Πόσο θα τους στηρίζουν ακόμη οι βουλευτές τους; Πόσο; Τα μίντια για πόσο ακόμη θα στηρίζουν τον εξορισμού χαμένο στις επόμενες εκλογές, τον Σαμαρά; Για πόσο ακόμη; Για πολύ λίγο. Πολύ λιγότερο, από όσο και οι ίδιοι νομίζουν.


Για το επόμενο της βραδιάς, καλό είναι να γελάμε με τις δικαιολογίες των γαλάζιων στα τηλεπαράθυρα. Πλάκα θα έχουν.
triklopodia.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts