«Φτύσιμο» από Σουλτς στον Βενιζέλο: Δεν ασχολούμαι με αποτυχημένους

Μόνος και έρημος έχει απομείνει ο Βενιζέλος στο πολιτικό τοπίο,
αφού όλοι εγκαταλείπουν τον αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έχει καταντήσει μία θλιβερή και γραφική φιγούρα. Η «Ελιά» θυμίζουμε ότι δημιουργήθηκε από την σύμπραξη Βενιζέλου – Σημίτη και Σουλτς, προκειμένου να «αναστηθεί» πολιτικά το ΠΑΣΟΚ, με ένα νέο όνομα και ένα νέο ΑΦΜ.

Η διαδικασία του νέου ΑΦΜ, ώστε να φορτωθούν οι Έλληνες πολίτες τα χρέη του ΠΑΣΟΚ, προς το παρόν δείχνει επιτυχημένη, εκτός και αν στις εκλογές υπάρξει «ατύχημα» και υπάρξει κυβέρνηση Χρυσής Αυγής που θα φροντίσει ώστε να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα των Ελλήνων. Όμως η διαδικασία της πολιτικής «ανάστασης» δεν πάει καλά, αφού η «Ελιά» περιορίζεται σε ένα 3% κρατικοδίαιτων στελεχών ΔΕΚΟ, συνδικαλιστών και βολεμένων λαμογιών, που παραμένει στο ΠΑΣΟΚ για τα ψήγματα εξουσίας και δυνατότητας διορισμού – μίζας που αυτό προσφέρει.

Ο Βενιζέλος πριν από λίγες ημέρες απειλούσε τον Ελληνικό Λαό, λέγοντας ότι άμα δεν πάρει ποσοστά, θα φύγει από την κυβέρνηση. Η απειλή του, βεβαίως, έπεσε στο κενό, αφού ουδείς ενδιαφέρεται για το δράμα του Βενιζέλου και της ληστρικής συμμορίας του. Έτσι ο Σουλτς, ευρωπαίος ηγέτης των σοσιαληστών, βλέποντας τις πραγματικές δημοσκοπήσεις διαπίστωσε πως στην Ελλάδα έσβησε η συμμορία ΠΑΣΟΚ.
Διαβάζουμε, λοιπόν, στο Spiegel ότι ακύρωσε την επίσκεψη του στην Αθήνα, εν όψει ευρωεκλογών, αφού «Το ΠΑΣΟΚ, το ελληνικό αδελφό κόμμα του SPD, πρέπει να φοβάται μία πικρή ήττα στις ευρωεκλογές και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κερδίσει αξιοσημείωτο αριθμό εδρών για λογαριασμό του Σουλτς».
Κοινώς ο Σουλτς διαμήνυσε στους υποτακτικούς του ότι λόγω της επερχόμενης εκλογικής συντριβής τους, τους αφήνει μόνους και αντιμέτωπους με επερχόμενες διώξεις για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την διασπάθιση δημοσίου χρήματος και την καταστροφή της Ελλάδας.  

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts