Τα παπαγαλάκια δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έπαθαν!

Και όμως... Πρετεντέρης, Τρέμη και ένας Μητσοτάκης (Κυριάκος) δεν μπορούν να δουν στα αποτελέσματα καμία επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Απίστευτο; Καθόλου. Mega αηδία, απλά.

Μάταια προσπαθεί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης να τους εξηγήσει το προφανές... ότι σ' όλη την Ελλάδα φυσάει άνεμος αντιμνημονιακός. Τέτοιος που την άλλη Κυριακή θα φουντώσει και άλλο και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Τέτοιος αέρας...

Ο Σαμαράς ζει μια μεγάλη ήττα σήμερα και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πιέσει τους καναλάρχες να τον στηρίξουν. Έστω σήμερα... Και άρα, τα παπαγαλάκια θα πρέπει σήμερα να εμφανίζονται ως συνετοί και ήρεμοι αναλυτές...ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Και αυτό κάνουν. Ο αγαπημένος τίτλος αύριο θα είναι περίπου "ΣΥΡΙΖΑ η Αττική, κυβερνητική (ή γαλαζοπράσινη) η υπόλοιπη Ελλάδα.

Βέβαια, για όποιον στοιχειωδώς γνωρίζει να διαβάζει αποτελέσματα, η παραπάνω ανάλυση είναι βλακώδης και αστεία. Όσο αστεία είναι η σκέψη τους. Σε λίγες μέρες η κατάσταση θα είναι πολύ χειρότερη για την κυβέρνηση. Τέτοια που δεν θα γυρίζει...

Καλές εθνικές εκλογές κύριοι...

Είναι νομοτελειακό και απλά θέμα χρόνου...
πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts