Bίντεο: Oι ρωσόφωνοι κατέρριψαν δύο ουκρανικά Su-25

Τα πρώτα δύο ουκρανικά Su-25 καταρρίφθηκαν σήμερα από τις δυνάμεις Αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας μετά την συντριβή του μαλαισιανού αεροκάφους το οποίο κατα πως φαίνεται το έριξαν οι ουκρανικές ΕΔ για λόγους προβοκάτσιας.Aναρτήθηκε βίντεο με το σημείο πτώσης ενός εκ των δύο

Εδώ και κάποιες μέρες υπήρχε ένα σάστισμα των ρωσόφωνων το οποίο εκμεταλεύθυκαν οι δυτικοί Ουκρανοί, και διεξήγαγαν επιθεσεις από ξηρά και αέρα εναντίον θέσεων γύρω από το Λούγκανσγκ και το Ντονέτσκ. Όμως οι ρωσόφωνοι λόγω του κλίματος που επικρατεί διεθνώς μετά την ουκρανική προβοκάτσια, και την έντεχνη προπαγάνδα των δυτικών ΜΜΕ ώστε να επηρεαστεί χωρίς στοιχεία και αποδείξεις το συλλογικό ασυνείδητο της δυτικής κοινής γνώμης (και της ελληνικής, ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν στον αμερικανικό Τύπο την αγάπη της πλειοψηφίας των Ελλήνων προς την ορθόδοξη Ρωσία), απέφευγαν να κάνουν χρήση των MANPAD προς κατάρριψη των ουκρανικών μαχητικών.

Μετά την κατάθεση αδιάσειστων στοιχείων από την Μόσχα ότι πρόκειται περί ουκρανικής προσχεδιασμένης προβοκάτσιας αλλά και την ένδεια των αμερικανικών αιτιάσεων που ακόμα δεν παραδίδουν τα "υποτιθέμενα" στοιχεία που "προδίδουν" τους ρωσόφωνους, αλλά αντιθέτως δεν βλέπουν πλέον "εμπλοκή" της Ρωσίας, οι ρωσόφωνοι επανήλθαν στην χρήση των ΜΑΝPAD, με επιτυχία καταρρίπτοντας δύο Su-25.

Σύμφωνα με τους ρωσόφωνους ό ένας πιλότος αγνοείται, ενώ ο δεύτερος χρησιμοποίησε το εκτινασσόμενο κάθισμα και κατέφυγε στο δάσος όπου και αναζητείται. Και τα δύο καταρρίφθηκαν στην περιοχή Dmitrovka. 

Στο μεταξύ σφοδρές συγκρούσεις διεξάγονται στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ το οποίο ελέγχει ο ουκρανικός Στρατός, με τους ρωσόφωνους να το έχουν περικυκλωμένο.

Υπενθυμιζουμε ότι ανώτεροι αξιωματούχοι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών λένε τώρα ότι δεν έχουν καμία απόδειξη για άμεση ανάμειξη της ρωσικής κυβέρνησης στην κατάρριψη του Boeing της Malaysia Airlines. Ωστόσο για να κάνουν το χατήρι στους Ουκρανούς, τόνισαν πως «η Ρωσία δημιούργησε τις συνθήκες για την κατάρριψη του αεροπλάνου».

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, οι αξιωματούχοι, που ήταν πολύ προσεκτικοί στις δηλώσεις τους, ισχυρίζονται ότι δεν ξέρουν αν τυχόν Ρώσοι ήταν παρόντες στην εκτόξευση πυραύλου, αλλά και ότι δεν θα μπορούσαν να πουν αν το πλήρωμα που τον εκτόξευσε είχε εκπαιδευτεί στη Ρωσία.

Ένας ανώτερος αξιωματούχος, μάλιστα, δήλωσε ότι η πιθανότερη εξήγηση είναι το αεροπλάνο να καταρρίφθηκε «κατά λάθος».

Ποιος, όμως, έριξε τελικά τον πύραυλο;  «Δεν γνωρίζουμε το όνομα, δεν ξέρουμε την τάξη και δεν είμαστε ακόμη 100% σίγουροι για την ιθαγένεια», σχολίασε άνδρας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Φυσικά το τελευταίο είναι επιβεβαίωση του Robert Parry o  oποίος είχε το θάρρος να "δώσει" τους συμπατριώτες προς αποκατάσταση της αλήθειας όταν από την CIA οι πηγές του "σφύριξαν" ότι αυτοί που έριξαν το εροπλανο φορούσαν ουκρανικές στολές.


πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts