Κρουλ: Η Ελλάδα με... βοήθησε να πιάσω τα πέναλτι

Ο Τιμ Κρουλ είναι το πρόσωπο της ημέρας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και όπως δήλωσε, η μελέτη των πέναλτι στο ματς της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα τον βοήθησε για να αποκρούσει δύο εκτελέσεις.
Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Ολλανδίας ήταν ο... ήρωας της ομάδας του Φαν Χάαλ και όπως τόνισε ήταν σημαντική η μελέτη των πέναλτι στον αγώνα της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα....

"Είχα παρακολουθήσει τα πέναλτι της Κόστα Ρίκα απέναντι στην Ελλάδα και είχα μελετήσει τα χτυπήματά τους. Έλεγα στους αντιπάλους ότι ήξερα πού θα εκτελέσουν τα πέναλτι για να τους κάνω νευρικούς. Ίσως να λειτούργησε. Το έχω ξανακάνει και απέναντι στον Λάμπαρντ. Του είχα πει ότι ήξερα πώς εκτελεί τα πέναλτι και είχα αποκρούσει. Έτσι είπα να το ξαναδοκιμάσω και χαίρομαι που έπιασε ξανά.

Είναι απίστευτο συναίσθημα. Είχα δει πολλές φορές στην τηλεόραση έναν τερματοφύλακα να αποκρούει το τελευταίο πέναλτι και να τρέχουν όλοι οι συμπαίκτες του πάνω του. Τώρα το έζησα κι εγώ.

Θα μελετήσω και την Αργεντινή. Πριν από κάθε αγώνα σχεδιάζουμε τι θα κάνουμε με τους άλλους τερματοφύλακες και τον προπονητή μας, οπότε θα κάνουμε ξανά το ίδιο κι αν χρειαστεί θα είμαι έτοιμος."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts