Mέχρι και Ι.Χ. αγόρασε ο Μαζιώτης-Δείτε πώς κυκλοφορούσε.

Με πλαστή ταυτότητα και με διαφορετικό όνομα κυκλοφορούσε ο αρχιτρομοκράτης, Νίκος Μαζιώτης, ο οποίος μάλιστα με τα πλαστά αυτά στοιχεία είχε καταφέρει να αγοράσει και αυτοκίνητο...

O αρχιτρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης όλο αυτό το διάστημα που ήταν καταζητούμενος είχε στη διάθεσή του πλαστή ταυτότητα, στην οποία κιόλας δεν έμοιαζε και χρησιμοποιούσε το όνομα Μιχελάκης Μιχάλης του Νικολάου και της Αρχοντίας, γεννημένος το 1977 στην Αθήνα. 

Μάλιστα, με αυτό το όνομα ο τρομοκράτης, Νίκος Μαζιώτης κατάφερε και αγόρασε ένα αυτοκίνητο μάρκας Hyundai, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΤ 2959, για το οποίο υπάρχει μαρτυρία, πως προσομοιάζει με αυτοκίνητο ιδίου τύπου στη ληστεία της Κλειτορίας. 

Στις ανακοινώσεις ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έκανε έκκληση προς τους πολίτες ανώνυμα πάντα, να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία έχουν στους αριθμούς 1014 και 10414 και ό,τι πληροφορία έχουν σχετικά με το εν λόγω αυτοκίνητο ή για οτιδήποτε έχει νοικιαστεί ή έχει χρησιμοποιηθεί για αγορά με στοιχεία Μιχελάκης Μιχάλης, να το δηλώσουν, στην Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με την πλαστή ταυτότητα, η υποτιθέμενη έκδοσή της είχε γίνει στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων και ο Νίκος Μαζιώτης δήλωνε πως έχει ύψος 1,80.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts